Maybelline New York – Color Tattoo 24H / UPDATE

Kategorije: Makeup, Maybelline, Sjenila

Prije par mjeseci pisala sam vam o Maybelline Color Tattoo 24H sjenilima te vam predstavila svih osam nijansi koje sam tada imala. Kako se moja kolekcija ovih predivnih sjenila povećala za dvije nijanse danas sam ih odlučila predstaviti.
Ukoliko ste preskočili moju prethodnu recenziju o Color Tattoo 24H sjenilima, KLIK na LINK !

 Ove dvije nove nijanse kupila sam u Grazu po cijeni od 8eura i još uvijek iste nisu dostupne kod nas.
 25 Everlasting Navy / 87 Mauve Crush

  25 Everlasting Navy / 87 Mauve Crush

Pakiranje je isto naravno, staklena mala posudica i rok upotrebe po otvaranju 24 mjeseca.

Koristim ova sjenila samostalno ili kao bazu jer su zaista postojana satima bez skupljanja u pregibu.

25 Everlasting Navy 
Koristim ovu tamno plavu nijansu jer sam otkrila koliko lijepo plave nijanse mogu izgledati na kapku i trebala mi je adekvatna baza. U prošlom postu sam spomenula probleme sa nijansom 15 Endless Purple i na prvu mi se učinilo da ću i sa ovom imati istih problema no srećom otkrila sam trik.
Naime, ova nijanse se ne blenda bez problema kao ostale jer ju treba doslovno utapkavati sa plosnatim kistom da dobijete intenzivnu nijansu kao što je na priloženom swatchu jer ukoliko krenete blendati dobivate više crnu nejednoličnu nijansu :/. Uglavnom, zadovoljna sam i češće ju koristim samostalno kao sjenilo nego kao bazu ;).

87 Mauve Crush
Predivna nijansa koju ja jednostavno nisam mogla/znala uhvatiti.
Radi se o nijansi srebrne sa plavičastim tonovima koji se prelijevaju u bezbroj nijansi, poput nekog holographic laka za nokte, identično zapravo.
Ukoliko želite dobiti suptilniji izgled možete sjenilo lijepo izblendati a ukoliko želite intenzivniji izgled onda ćete ga kao prethodnu nijansu utapkavati i na kraju ga ostavite kao sjenilo i čitav dan ćete se diviti toj predivnoj nijansi.
Obje nijanse su postojane satima i obje su zaista jedinstvene, štoviše, mogu se i nadopunjavati tako da Everlasting Navy nanesete na kapak a Mauve Crush na pregib – fantazija.
Jedva čekam da iste dođu i kod nas jer sam snimila u Grazu da su u ponudi u redovnom asortimanu, tako ćete se i vi moći uvjeriti koliko su divna.
Posjedujete li koje Maybelline Color Tattoo 24H sjenilo i kakvi su vaši dojmovi?

Ivana
lp