L’Oreal L’Or Electric Collection

Kategorije: L'Oreal, Makeup, Ruž, Sjenila

Nova jesenska L’Orealova kolekcija pod nazivom “L’Or Electric” stigla je na dm-ove police prije koja dva-tri tjedna…barem sam ja tada kupila tri proizvoda iz navedene linije.

Cijela kolekcija bazira se na izuzetno intenzivnim nijansama…zapravo, radi se o nekim reflektirajućim neonskim nijansama koje su me oduševile i odlučila sam se za dva mono sjenila te jedan ruž.

 Cijena cjenila je 59.90kn a cijena ruža 92.90kn.

Moram priznati da L’Oreal kao brand raste iz dana i dan i da se u zadnje vrijeme često ugodno iznenadim vrhunskom kvalitetom proizvoda koji mogu parirati i uvelike skupljim brandovima i samom kvalitetom, također i dizajnom ambalaže ali i marketingom….svakako postajem sve veći obožavatelj.

 COLOR RICHE 402 “electric fuchsia”

Ako nam je svima nešto potrebno u neseseru ove jeseni tada je to svakako ruž u nijansi fuksije a ovaj dolazi u zaista predivnoj transparentnoj nijansi koja je idealna za ove maglovite dane a opet ne preintenzivna za neku dnevnu varijantu.

Ruž je iznimno hidratantan i nježan prema usnicama te ne isušuje. Lijepo se i lako nanosi te je postojan 2-3 sata. Miris ruža podsjeća na ljubičice i traje koju minutu – dvije na usnama a potom ishlapi.

Kao što sam i prethodno natuknula, iznimno je transparentan ali neka Vas to ne zbuni jer na usnama ostavlja intenzivniji i blistaviji dojam. Kao što sam rekla, idealan za dnevne varijante kada želimo razbiti monotoniju ove sive i maglovite jeseni.

 COLOR INFAILLIBLE mono sjenila u nijansama 037 “metalic lilac” i 040 “cosmic black”

Sjenila “infaillible” nisam isprobala do sada ali sam čula toliko pohvala da sam MORALA isprobati i sada mi je samo žao da ih nisam isprobala i prije….OMG!!!!!…ne pamtim kada sam se ovako ugodno iznenadila sjenilom….sve je toliko savršeno – tekstura, nanošenje, postojanost, nijanse i efekt koji ostavljaju…WOW!!

Sjenila se lako nanose, ne razmazuju se i ne truse, ne skupljaju se na pregibu kapka a postojana su dok ih ne skinete (što kod mene zanći cijeli dan – barem 12h). Reflektirajuće čestice u sjenilu ostavljaju predivan  blisatvi efekt koji je isprepleten čitavim nizom nijansi.

Nanosim ova sjenila spužvastim aplikatorom te za dodatni efekt izblendam kistom, nekada stavim bazu dok nekada ne no ona su u svakom slučaju postojana.

 Pakiranje sjenila je iznimno simpatično i praktično a 3.5g sadržaja može trajati i trajati.

Prezadovoljna sam ovom kupovinom a sjenilima očarana te ću svakako potražiti još koju nijansu. Apsolutno preporučam ovu kolekciju u kojoj svatko za sebe može pronaći odgovarajuču nijansu.

Kako ste zadovoljni dekorativom L’Oreala…da li biste nešto preporučili?

lp