Lancôme Grandiôse

L'Oreal Luxe

Nedavno sam vam u ovom postu pisala da sam bila na predstavljanju Lancôme Grandiôse maskare kada mi je ustupljen i jedan primjerak za mene da ga pomno isprobam, stoga, nakon mjesec dana donosim recenziju iste.

L'Oreal Luxe Lancome

Kako je to nedavno istaknula Françoise Lehmann (glavna direktorica Lancôme Internationala) maskara je uistinu najbolja prijateljica svake žene Lancôme Grandiôse dala je toj izjavi jednu skroz novu dimenziju. Naime, Lancômeovi su stručnjaci tijekom radionica proučavali složene aspekte lica i pažljivo promatrali korisnice maskare kako bi s preciznošću utvrdili s kojim se poteškoćama suočavaju, te su na temelju toga ponudili inovativna rješenja.

Prvi problem na koji su naišli bilo je drugo oko jer maskaru je najjednostavnije nanijeti na ono oko koje je na istoj strani kao i ruka kojom se nanosi dok se nanošenjem maskare na drugo oko nailazi na probleme poput prelazak četkicom iznad nosa, okretanje zgloba kako bi dosegnule drugo oko i korištenje druge ruke.

Drugi problem je bio obuhvaćanje svih trepavica. S obzirom na sferični oblik, oko ima dva seta krivulja koje otežavaju pristup određenim područjima.

Lancome Grandiose Sketch

Zbog spomenutih se poteškoća žene svakodnevno suočavaju s izazovima koji zapravo ne postoje kada im netko drugi nanosi maskaru:
– postizanje ujednačenog rezultata na oba oka
– jednostavan pristup svim trepavicama unatoč specifičnim značajkama lica
– zahvaćanje i prekrivanje svih trepavica od korijena do vrha, čak i u teško dijelovima koje je teško dosegnuti.

Grandiôse nije tek novi proizvod, već predstavlja istinsku avangardnu reinterpretaciju maskare koja ispunjava očekivanja svih žena zahvaljujući pojednostavljenoj tehnici nanošenja koja donosi nevjerojatne rezultate u jednom potezu.

Zahvaljujući inovativnoj dršci „Swan-Neck™“, koja je u postupku patentiranja, Lancôme donosi revoluciju u dizajnu maskare. Kratka, zakrivljena drška idealnog je oblika koji se jednostavno prilagođava svim krivuljama oka u jednom potezu zgloba. Četkica Grandiôse precizno se pozicionira duž konture oka i slijedi njegov prirodni oblik, omogućujući pristup svim trepavicama, od jednog kuta do drugog te od korijena do vrha. Zaobljena pod kutom od 25° prema svojoj osi, drška se također savršeno prilagođava konturama lica, izbjegavajući jagodice, nos i luk obrva; nema više naprezanja zgloba kako biste postigli simetričan efekt oba oka!

S kratkom četkicom od elastomera, Grandiôse omogućuje optimalno prianjanje formule i glatko nanošenje već od prvog poteza. Zahvaljujući malom promjeru omogućuje dohvat i podizanje svih, pa čak i najkraćih trepavica, stvarajući senzualno zaobljene linije i potpuno otvoren i ujednačen rub. Oblikovane poput polu-latica, dlačice na četkici omogućuju savršeno nanošenje formule. Dolaze u dvije veličine te su strukturirane poput otvorenog cvijeta, zahvaćajući svaku trepavicu od korijena do vrha, uz savršeno odvajanje. Nanošenje je precizno i ne ostavlja mrlje na kapku.

Grandiose Sketch

Moram priznati da je mene ova maskara ostavila bez daha kada sam ju vidjela da se pojavila u Americi i zaista mi je prva pomisao bila “neka dođe i do nas, ovo moram imati”. Ono što me odmah na prvu zainteresiralo bilo je pakiranje. Naime, ova veličanstvena maskara odiše elegancijom i luksuzom zbog svog pakiranja čiji oblik također ima svoju funkciju a kruna svega je Lancômeova ruža koja se nazire u prozračnom obliku u čepu.

Lancome Grandiose Lancome

Inovativna drška pri otvaranju i zatvaranju maskare obuhvaća kompletan sadržaj jer se kreće uz unatrašnji rub pakiranja tako da je iskoristivost sadržaja maksimalna. Također, sama formula je idealna, niti prerijetka niti pregusta a pigmentacija ultra crne nijanse samo još dodatno obogaćuje kompletnu priču. Ne trusi se te je također sjajna za donje trepavice koje zaista nikada nisu bile ovoliko naglašene kao što su moje sa ovom maskarom.

Grandiose Lancome Lancome Grandiose mascara Lancome Grandiose četkica

Lancôme Grandiôse maskara lijepo odvaja trepavice, uvija ih i pruža im željeni grandiozni volumen. Postojana je zaista do skidanja maskare s napomenom da trepavice ne gube na prvotnom efektu. U prvotnoj fazi kada započnete sa upotrebom predložila bi vam da je otvorite te joj date kojih 30ak sekundi jer bi bogata formula možda bila zapravo prebogata te efekt ne bi bio isti, naime, eventulano bi se pokoja dlačica mogla slijepiti ali ponavljam, to je samo u početku jer ovo je jedna od onih maskara koja s vremenom postaje sve bolja i bolja.

Lancome Grandiose Mascara brush Lancome Grandiose maskara Grandiose Mascara

Cijena Lancôme Grandiôse maskare iznosi 267kn a pakiranje sadrži 10ml.

Završila bi ovu recenziju sa preporukama Lancômeovih stručnjaka koji nam sugeriraju kako dobiti što grandiozniji efekt sa ovom maskarom koju će zaista teško koji brand moći nadmašiti mada se veselim vidjeti i te projekte jer svakako da je Lancôme Grandiôse maskara napravila jednu pravu revoluciju i preokret u beauty svijetu.

Preporuke možete pročitati klikom na ovaj link a sada me zanima kako se vama čini ova maskara?

Lancome Grandiose on eyes Lancome Grandiose na očima

*pr uzorak