Kérastase Discipline

Kategorije: Kerastase, Kosa, Kozmetika

“Disciplina podrazumijeva kontrolu, ali i slobodu, ova ideja nije novost. Današnje žene žele kontrolirati svoju kosu te joj dati oblik i pokret. Ali kosa je živa tvar i često se ponaša onako kako ona želi.

Žene kontroliraju svoju kosu pomoću stylinga, međutim žele zadržati njenu lakoću. Bez obzira imaju li kovrčavu, valovitu ili ravnu kosu sanjanju o istoj stvari: prekrasnoj, senzualnoj i savršeno zaglađenoj kosi, prirodnog pokreta.

Zbog čega kosa često ne izgleda kako želimo?
Kosa je često podvrgnuta raznim agresijama te postaje neukrotiva. Bojenje, pramenovi i razni kemijski tretmani najviše utječu na izgled naše kose. Ali oni nisu jedini razlog za divlju, neukrotivu kosu za koju mnoge žene ne mogu pronaći rješenje. Toplina sušila, pegli kao i šamponiranje s krivom formulom te četkanje, mogu deformirati vlakno kose. Da ne spominjemo štetan utjecaj svjetla, zagađenja i klimatskih promjena.

S obzirom da ne postoji savršena koreografija bez discipline, Kérastase pomaže ukrotiti vlakno kose na dvije različite razine: dubinski za solidnu strukturu i na površini za besprijekorni završni učinak. Sve zahvaljujući kombiniranom djelovanju Morpho-Keratina, novog kompleksa i biomimetičkih ceramida. Tri specijalno odabrane amino kiseline koje obnavljaju kosu te protein žita koji pojačava zaglađivanje. Čak i najmanje nepravilnosti su ispravljene, a kosa postaje zaglađena, podatna i svilenkasta. Slinijom Discipline, sušenje kose postaje pravi užitak.

Pokret s novim standardom savršenstva, to je Kérastase revolucija. Formula koja djeluje i dubinski i na površini oživljava svaku molekulu kose.”

Kérastase proizvodi zaista odgovaraju mojoj kosi i vjerna sam im već godinama. Naime, Kérastase proizvodi pouzdani su po pitanju njege moje kose a to mi je sasvim dovoljno da im budem vjerna. Iako Kérastase proizvodi slove kao skuplji proizvodi ja ne volim štedjeti na proizvodima za njegu kose jer vidim da mi se uloženo vrati. Isto tako, moram spomenuti kako na svjetskim web shopovima danas postoje atraktivne ponude gdje se mogu kupiti Kérastase proizvodi po pristupačnim cijenama.

Kérastase Discipline linija me zaintrigirala po bojanju kose koja je postala nešto nestašnija i prvo sam se odlučila za sprej a potom i za šampon te moram priznati da nijedan proizvod nije podbacio.

Bitno je napomenuti i da pod bojenjem ne mislim da blond varijantu u kojoj sam sada već na prehodne znatno laganije pramenove.

2 Kerastase Discipline shampoo

“Kupka Fluidealiste
Za sve tipove kose
Ovaj šampon čisti kosu te zahvaljujući tehnološkom napretku ujedno kosi pruža potrebnu količinu njege bez da je oteža. Sadrži optimiziranu bazu koja omogućava obilnu emulziju i sadrži tri ključna sastojka njege kose: kationski polimer, Morpho-Keratine i ceramide. Dok emulzija učinkovito čisti vlakno, 3 sastojka međusobno djeluju kako bi kosu zagladili. Kosa je čista, lagana te se lako raspetljava.
Preporučena maloprodajna cijena: 171,00 kn/ 250ml”

3 Kerastase Discipline

Šampon odnosno kupka mi se svidjela jer nije otežala moju ionako tanku kosu bez volumena, baš suprotno, nekako bi kosa nakon upotrebe ovog šampona postala živahnija te joj nije nedostajalo volumena, što je meni izuzetno bitno. Sviđa mi se zaglađenost kose nakon upotrebe kupke mada mislim da je za to uvelike zaslužan sprej.

Šamponu je potrebna manja količina za bogatu pjenu a nakon dva šamponiranja kosa miriše predivno, štoviše, miris ovog šampona bio bi neka idealna varijanta mog idealnog ljetnog mirisa.

4 Kerastase Discipline Spray

“Fluidissime
Ovaj sprej kosi pruža savršen završni učinak, kosa postaje „ovisna“ o proizvodu. Površinski polimer stvara mrežu preko vlakna te je pružena kontrola neukrotivoj kosi. Ova formula optimizira Discipline rutinu. Nanosi se na suhu ili vlažnu kosu, ne ispire se. Ovaj losion smanjuje lomljenje kose, štiti vlakno tijekom stiliziranja i disciplinira i izrazito neukrotivu kosu. Sušenje kose postaje pravi užitak.
Preporučena maloprodajna cijena: 254,00 kn/ 150ml”

5 Kerastase Dicipline

Moja kosa je doslovno postala ovisna o ovom proizvodu jednostavno iz razloga jer svako moje feniranje po upotrebi ovog spreja postaje jednostavnije a efekt bolji. Zaglađena, sjajna i zaštićena kosa je garantirana upotrebom ovog spreja. Koristim ovaj sprej nakon što sam mokru kosu prosušila ručnikom i potom ju prvo prosušim sušilom a zatim feniram okruglom (većom) četkom. Miris je također neodoljiv kao i kod kupke te se neki period zadržava na kosi.

Iako sam zadovoljna šamponom ipak me sprej nešto više oduševio i to do te mjere da sam ga ponovno kupila a prvo pakiranje mi je trajalo četiri mjeseca uz korištenje 3-4 puta tjedno.

Koji je vaš omiljeni Kerastase proizvod ili općenito brand za njegu kose?

Tagovi: