Skindulgence® BioCell Mask

Skindulgence® BioCell Mask pruža koži adekvatnu njegu na način da ju hrani iznutra a na površini kože ostavlja osjećaj mekoće. Inače, ova maska je proizvedena kao nadopuna sistemu za lifting lica jer brand Skindulgence® u svojoj ponudi ima još nekoliko proizvoda za njegu kože a upravo je sistem za lifting lica njihov najpoznatiji proizvod.

Skindulgence® BioCell Mask

Masku nanosimo na čisto lice na način da po otvaranju odstranimo zaštitnu foliju te masku položimo na lice i tako ju ostavimo 20-25 minuta. Iako to nije nužno ja ovaj tip maske uvijek stavim prije upotrebe u frižider, jednostavno mi tih 20ak minuta bude puno ugodnije s obzirom na efekt hlađenja. Isto tako, prije samog otvaranja maske pritiskajući prstima omot potrudila sam se da maska upije što više sadržaja. Nakon 20ak minuta masku možete nježno skinuti sa lica a ukoliko vam koža nije upila kompletan sadržaj taj ostatak možete umasirati u kožu jer se ova maska ne ispire.

način nanošenja

Maska inače dolazi u pakiranju koje sadrži 7 komada a cijena iznosi 910kn, sastav maske dostupan je klikom na ovaj link.

Skindulgence® BioCell masku koristila sam tri puta, dakle posljednja tri tjedna u razmaku od tjedan dana i ono što sam dobila svaki puta je ugodna mekoća kože na dodir. S obzirom da mi je koža trenutno jako dehidrirana moram priznati da je upila sav sadržaj ove maske te ja nisam imala potrebu utapkavati višak, štoviše, još sam naknadno nanijela bogatiju kremu. S obzirom da sam ovu masku prije upotrebe stavljala u frižider na otprilike pola sata efekt hlađenja svakako je doprinjeo samom ritualnu njege tako da sam se tih gotovo pola sata zaista lijepo opustila nakon napornog dana.

Skindulgence® BioCell

Ovaj tip maski mi je oduvijek bio interesantan i radujem se svaki puta kada isprobam neku novu poput ove iz današnjeg posta. Ono što mi je zanimljivo kod ovakvog tipa maske jest sam ritual nanošenja i opuštanje tokom tog “kućnog” tretmana. Skindulgence® BioCell masku nisam koristila dovoljno dugo da bi ovo danas bila detaljna recenzija ali rado sam podijelila sa vama jedan od načina kako i kod kuće možete uživati u trenucima opuštanja koje će vam ova maska ili pak neka slična njoj zasigurno priuštiti.

*pr uzorak