Organic Beauty Shopping

Organic Beauty Shopping

U istraživanju gdje kupiti jedan brand (Juice Beauty) u bespuću web shopova naišla sam na nekoliko shopova koji u svojoj ponudi imaju isključivo organske brandove. Kako ne bi ovisili isključivo o iHerb shopu i svaki puta bili u strahu od carine donosim vam svoj ažurirani popis.

NATURISIMO – OMG ovaj shop svakako trebate posjetiti jer on je moja alternativa za iHerb. Ponuda brandova je bez konkurencije, besplatan shipping i ono najbolje carina nam ne može ništa :D.  Sviđa mi se opcija raznolikosti brandova jer možete naći neke vrlo pristupačne barndove ali i one high end.

CONTENT BEAUTY & WELLBEING – jako zanimljiv shop sa nekim interesantnim proizvodima na koje još nisam naišla a čula sam da su dobri.

LOVE LULA – izuzev zanimljivih proizvoda tu je i mogućnost za Beauty Box i mislim da ću tu opciju prvu isprobati.

PURE SKIN – web shop iz Norveške sa svakako interesantnom ponudom koju vrijedi pogledati.

AMAZINGY – na ovom web shopu sam se itekako zadržala naročito u segmentu kosu a imaju i rms brand koji mi je već duže vrijeme u planu.

ALICE & WHITE – web shop iz Švedske sa dosta brandova za koje nisam nikada čula ali naišla sam na netu na pozitivne recenzije.

COS NATURAL – još jedan web shop sa nešto poznatijim brandovima ali tu su i neki koje vrijedi istraživati.

MY PURE – sjajan web shop u kojemu se može naći za svakoga nešto.

HOLLAND & BARRETT – ovo bi po mom mišljenju bila mini verzija iHerb-a jer je ponuda oskudnija a nekako koncept jednak.

ECO VERDE – web shop koji dolazi iz Austrije sa također nešto prepoznatljivim nam brandovima ali mislim da se uvijek može naći nešto novo.

To bi bilo to, nadam se da ste i vi pronašli nešto za sebe te da će vam ovaj popis poslužiti. Ukoliko vas zanimaju ostali web shopovi sa kojih najčešće kupujem napomenite mi u komentarima da se požurim sa postom ;).