Beauty Box by Glam Guru

Kategorije: Makeup, Preparativa

Oduvijek patim za beauty box-ovima koji su dostupni diljem svijeta samo nama nisu 🙁 …. naravno :P.
U bespućima interneta naišla sam na izraelsku stranicu Glam Guru koja svoje beauty box-ove šalje diljem svijeta i mom veselju nije bilo kraja. Uglavnom, kontaktirala sam ih odmah i odgovorili su mi da pakete ne šalju svaki mjesec (kao što je to običaj diljem svijeta) no da svakih toliko u ponudi imaju nove pakete pa jave na mail.
Sam element iznenađenja da će mi stići nešto od kozmetike mi je bio dovoljan da im uplatim preko PayPal-a 25eura i paket mi je stigao na vrata kroz 10ak dana :D. Moram napomenuti da navedena cijena uključuje poštarinu te da su me pitali da li imam želja na što sam odmah odgovorila da želim izraelske proizvode jer sve što sam do sada isprobala oduševilo me.

Paket je bio lijepo i sigurno upakiran, kako izvana tako i iznutra.

Proizvodi koje su odabrali za mene, bili su smješteni u mali plastificirani neseser sa Glam Guru logom.

Neseser ima zatvarač te je upotrebljiv za kasnije.

Našlo se tu i testera i full size proizvoda.

Uglavnom, jako lijepa hrpica.

Mislim da ću recenzije za ove proizvode preskočiti jer meni je to sve premala količina za za konkretnu recenziju no ukratko vam mogu prenijeti svoje dojmove.

Labelo je full size i ono me nije dojmilo zbog neugodnog mirisa no opet s druge strane zaista je hranjiv i lijepo njeguje usne no ja padam na mirisne proizvode.
Mini sapun je sa dodatkom lavande i zgodan je za puta no ne bi me zanimao full size proizvod opet zbog mirisa.
Testeri seruma te dnevne i noćne kreme su me oduševili jer su jako bogati i ugodni te svakako prijaju mom dehidriranom licu. Tu bi me zanimao full size.
Ova kompletna linija je na bazi maslinova ulja.

Koliko mi prethodni proizvodi mirisom nisu odgovarali toliko sam se zaljubila u miris ovog sapuna koji je neodoljiv. Uz ugodan miris ovo je vjerojatno prvi sapun kojim se mogu tuširati a da me ne isuši dodatno a nakon njega koža je gotovo nevjerojatno mekana poput baršuna … što zapravo nikada nisam dobila sa jednim sapunom. Ovaj bi sapun svakako ponovo kupila.

Kako na pakiranju ove kreme piše da je okoloočna mislila sam da je full size no otkrila sam i sitna slova da je namijenjena i njezi vrata pa sada ipak mislim da je tester.
Krema je jako bogata te sporo upija a masnjikavi sloj stoji neki period na tretiranom području. Miris joj je intenzivan i dugo stoji no ugodan, kao da provlači note agruma i maslinova ulja što meni odgovara.
Uglavnom, ova bi krema imala potencijala da bude kvalitetna noćna okoloočna krema jer kada ju nanesete imate onaj osjećaj ugode i svakako bi me zanimao full size proizvod.

Tester maske za kosu predivnog puderastog mirisa štedljivo koristim jer maska je divna. Srećom pa je moja kosa tanka i ne zahtijeva veliku količinu no da sam u prilici svakako bi kupila čak i više full size pakiranja jer kosa je nakon nje božanstveno mekana i podatna.

Parfemi su mi najljepši dio poklona, što tester što full (mini) size 😀 jer sadrže upravo note koje i preferiram.
Tester varijantu bi opisala da me podsjeća na pješčanu plažu dok na istoj uvečer večerate a pored vas se isprepliću mirisi slatkog mošusa i daška soli … zaista, boljeg opisa nema :D.
“Full size” je također krasan, puderast sa naglašenim također mošusom i vanilijom te nešto “teži” od prethodnog testera no također neodoljivo šarmantan.
Moram priznati da ono čime sam još više iznenađena je postojanost ovih parfema te činjenica da sam na dan kada sam nosila i jedan i drugi imala ne jedan već par upita 😀 … full size bi definitivno kupila.

Minerlano rumenilo došlo je u full size varijanti i zaista ga ima dosta. Pigmentirano je i postojano mada treba biti jako oprezan po nanošenju i blendanju jer se može pretjerati a baš se prejednostavno ne blenda.
S obzirom na zagasitu narančastu nijansu mislim da će mi ipak bolje odgovarati tokom ljetnog perioda.

Za kraj sam ostavila masku koja jako lijepo osvježi lice no to je sve što napravi 😀 … mislim, ne radi čuda ali meni je jedan sivi i kišni dan svakako uljepšala :D.
To bi bilo to … meni je paket vrijedio novca već i zbog samog elementa iznenađenja i vjerojatno ću ponoviti kupovinu 😀 … što vi kažete, isčekujete li kao i ja da ovako nešto u malo drugačijim varijantama postane napokon dostupno i kod nas ?? Makar i da samo šalju kod nas jer tko zna kada će ga Hr dočekati 😀 !!!???
Ivana
lp