Non Beauty Favourites #2

Iako sam mislila lipanj započeti sa kozmetičkim favoritima svibnja ipak sam prednost dala novoj podkategoriji nekozmetičkih favorita koje vam otkrivam u nastavku.

Nescafe Taster’s Choice najbolja instant kava ikada kupljena na iHerb-u. Odlična je samostalno ili sa mlijekom ili slatkim vrhnjem. Prefina aroma i divan miris.
Franck Cappuccino (kokos i bijela čokolada), čim sam pročitala riječ kokos znala sam ovo moram isprobati i nije mi žao. Nekada ga pijem sa vodom, nekada pola voda/pola mlijeko a nekada sa hladnim mlijekom i u sve tri varijante je odličan. Bravo za Franck.

Domaće jagode i domaći sok od bazge, hmmmm, neprocjenjivo :).
Jagode inače obožavam i zaista uživam u njima u raznim varijantama ali ipak možda mrvicu više volim domaći sok od bazge koji me automatski vraća u djetinjstvo i otvara ljetnu sezonu.

Hummus obožavam a moj brzi recept za njega je da u blenderu pomiješate slanutak, maslinovo ulje, tahini pastu, malo soli, malo papra, malo češnjaka i malo soka limuna te prije konzumiranja pospete crvenom paprikom u prahu i maslinovim uljem.
Moja idealna kombinacija uz njega je celer, mrkva i crvena paprika.
Idealna užina ili večera ;).
Kako mi je hummus bio idealna užina ili večera tako su mi i šparoge bile idealan ručak u preteklo vrijeme. Štoviše, mislim da sam ih od 31 dana u svibnju ja ručala sigurno barem 15 puta :O.
Idealan recept neovisno da li su sitnije ili krupnije, prepržena crvena i žuta paprika na malo maslinova ulja te dodati šparoge na kratko i sve skupa začiniti sa soli. Prije serviranja naribati grana padano te dodati par kapljica aceto balsamica.
Postoje još razne varijacije sa dodacima poput pršuta, pancete, mladog luka ili u principu možete dodati što god volite u kombinaciji sa šparogama.

Tokom onih par sunčanih dana uspjela sam prošetati svoje nove Starke i zaista ih obožavam a zakovice su savršen dodatak.

Usudila bi se kladiti da se mene neće nikada vidjeti u odjevnim kombinacijama sa printom cvijeća ali eto, čuda se valjda zaista događaju :).
Obje majice su nedavno kupljene u H&M i obje su tanke ali dugih rukava te savršene za trenutno vrijeme, čas hladno čas toplo što samo potvrđuje koliko sam ih već imala prilika nositi.

Iako majica i to oversized varijanta meni je spavaćica.
Također iz H&M, pamučna, ugodna, ne gužva se niti malo :O i  kao dodatak koštala je 35kn :O … kupljena dok sam stajala u redu jer ju je netko odložio sa strane – hvala tom nekom ;).

U fazi sam kombinacije prstenja i ovo su svi prsteni koji su na mojim prstima gotovo svakoga dana u proteklo vrijeme :).

Ukoliko sam željela ipak decentniji đir ovo mi je bio najdraži (H&M).

Sretna sam zbog dvije stvari, prva je jer volim isprobavati parfeme te se veselim uvijek novim testerima ali iste sam uvijek gubila uokolo jer nisu imali svoje adekvatno mjesto da budu pri ruci.
Druga stvar zbog koje sam sretna je da ipak nisam bacila ovu neodoljivu limenu posudu koju sam obožavala ali realno, samo je zauzimala prostor uzalud i sada stoji na hodniku sa testerima da budu pri ruci. 
Zaista me veseli činjenica da napokon svaki dan isprobam novi miris :). Sitnice puno znače.

Ove neodoljive male staklene posudice su zapravo bile svijećnjak sa svijećom i imam ih desetak. Kada su svijeće izgorile dobro sam ih očistila i sada služe kao posudice za nakit ili male zdjelice za sitne grickalice te su nekidan poslužile i za sladoled 😛 … uglavnom, obožavam ih jer su male i funkcionalne a ne zauzimaju puno mjesta.

Za kraj sam ostavila svoj iPad Air koji sam nedavno kupila i o kojem sam zaista postala ovisna i hvala svima koji su mi ga preporučili jer je apsolutno savršen za mene koja čak i nisam luda za Apple uređajima ;).
Što je vama u posljednje vrijeme priraslo srcu a da nije kozmetika?
Ivana
lp