GIVEAWAY završen | Blogorođendansko darivanje [Blog + Facebook + Instagram]

Objavila Ivana / 21. prosinca 2017.

*DARIVANJE ZAVRŠENO a sretne dobitnice su; Sonja Jurak (blog), Iva Pivac (FB) i ninach_n (IG). Ukoliko se iste povratno ne jave u narednih 48H tada izvlačim nove dobitnice. U blagdanskom i blogorođendanskom duhu donosim vam tri beauty paketa koja možete osvojiti na blogu, Facebook-u i Instagramu, više detalja o načinu sudjelovanja možete saznati u nastavku posta.

Pročitaj članak

Na kavi sa Anaviglam #31

Objavila Ivana / 16. prosinca 2017.

Dragi čitatelji, kako nam se ova godina bliži kraju odlučila sam se za posljednji post u ovoj godini upravo za ovaj koji je jedan od najtrajnijih postova na blogu. Zapravo, posljednji post u ovoj godini bit će post s blogorođendanskim/blagdanskim darivanjem ali više o istome u nastavku posta.

Pročitaj članak

Beauty pakiranja kao najprikladniji poklon ovih blagdana

Objavila Ivana / 10. prosinca 2017.

U zimskim mjesecima, naša koža zahtjeva posebnu brigu i njegu. Kao poseban poklon ovih blagdana Braun predstavlja poklon pakete koji će vam uz glatku kožu donijeti i adekvatnu njegu koju naša koža zaslužuje u zimskim mjesecima. Specijalni beauty paketi sadrže prozvode koji su namijenjeni svim tipovima žena kako bi bezbrižno mogle uživati u praznicima i blagdanskom okruženju.

Pročitaj članak