Shiseido – Perfect Rouge RD 351

Kategorije: Makeup, Ruž, Shiseido

Još krajem rujna prošle godine bila sam na Shiseido eventu (klik) na kojem sam se pobliže upoznala sa novitetima koje je brand ponudio za jesen/zimu.

Između ostalog jedan od noviteta je bio i Perfect Rouge u nijansi RD 351 kojega ću vam danas i predstaviti.
Shiseido je poboljšao formulu te na tržište lansirao 15 prelijepih nijansi hidratantnih ruževa koji dolaze u impresivnoj crnoj ambalaži od metala  koja sadrži 4g proizvoda a cijena mu je 219kn.


Ruž je kremaste teksture koja zaista njeguje vaše usne i sa ovim ružem vam nikada neće trebati balzam u podlozi. Isto tako vam neće trebati više slojeva niti učestala obnavljanja jer ruž je iznimne pigmentacije baš kao i postojanosti za sigurna tri do četiri sata bez popravka.
Uz sve izvanredne karakteristike koje bi jedan ruž trebao pokrivati moram naglasiti da ono što mene impresionira s obzirom da smo trenutno u zimskom periodu godine je upravo ta bogata njega koja je jednostavno besprijekorna.
Pri nanošenju imate osjećaj kao da svilom prelazite preko usana a tokom dana dok ga nosite jednostavno imate sigurnost da su usne njegovane a nijansa postojana.
Finiš ruža je poput suptilnog ali opet dovoljno vidljivog sjaja (lustre) a nijansa RD351 teži nekoj neutralnoj nijansi na mojim usnama, što je zapravo interesantno jer na Shiseido stranici ova nijansa se zove Dreamscape i trebala bi naginjati nijansi cigle (warm brick red with a surprising depth) a na gornjoj se fotografiji jasno vidi da na meni ta nijansa ne ide u tom smjeru.
Kao zaključak bi istaknula da ja ovom ružu nisam našla niti jednu manu i svakako bi vam ga preporučila ukoliko tražite iznimnu hidrataciju u vašem ružu a da uz istu dobijete i pigmentiranu nijansu te odličnu postojanost.
Sjajni finiš bi mogao biti diskutabilan ukoliko preferirate mat ruževe no opet uzmite u obzir da zima nosi svoje negativne strane i ako niste skloni raznim balzamima već želite bezbrižno nanositi ruž onda je ovo ipak proizvod za vas da mu barem pružite šansu kad prolazite pored Shiseido stalka.
Kakav finiš preferirate kod ruža i koliko vam je presudan u kupovini ukoliko padnete na nijansu … ??
Ivana
lp