Biofarm | Adria Gold suho ulje za njegu Flower & Kokos balzam za usne

Biofarm je farmaceutsko poduzeće osnovano 1992. godine na bazi istih načela u koja vjeruju i danas: kvalitetni, biljni proizvodi za zdraviji, prirodniji način života. Započeli su sa skromnim katalogom proizvoda, sa nekoliko vrsta eteričnih ulja, i zelenim i taheebo čajevima a kroz par godina, ponuda se brzo proširila. Više o Biofarmu i proizvodima koje nudi možete potražiti na službenoj web stranici www.biofarm.com gdje je dostupan i njihov web shop.

U današnjem postu donosim vam dva Biofarm proizvoda koja sam testirala posljednjih tjedana i kojima sam jako zadovoljna, riječ je o Adria Gold suhom ulju za njegu i balzamu za usne.

Biofarm

Adria Gold suho ulje za njegu Flower | 50ml/59kn

Adria Gold suho ulje namijenjeno je njezi svih tipova kože lica i tijela, te za njegu suhih i ispucanih vrhova kose. Bogata kombinacija ulja jojobe, macadamije, argana, slatkog badema, eteričnog ulja smilja i vitamina E vraća vašoj koži vitalnost i željeni sjaj. Adria Gold suho ulje za njegu ne sadrži parabene. Kožu hrani i čuva od dodatnog isušivanja. Nekoliko kapi, dovoljno je za potpuni osjećaj ugode, bilo da se radi o njezi vaše kože ili kose.

Ovo ulje koža i kosa podjednako brzo upijaju te ostavljaju baršunasti trag mekoće za sobom. Ono što se meni posebno sviđa je cvjetni miris koji je postojan jedan kraći period kako na koži tako i na kosi. Koristila sam ovo ulje na koži lica i tijela te na kosi i moram priznati da je zadovoljio sve moje potrebe u potpunosti. S obzirom na njegov predivan miris najviše ga volim koristiti na kosi ili pak tijelu mada je ugodan i na licu kao dio mojeg vikend beauty rituala.

Biofarm lip balm

Kokos balzam za usne | 15ml/16,90kn

Biobalm lip kokos sadrži kokosovo ulje koje poboljšava hidratizaciju usnica. Visoki udio masnih kiselina iz kokosovog ulja djeluje kao prirodni regenerator za kožu usana. Kokosovo ulje je bogato prirodnim uljima i vitaminima, štiti i njeguje i najosjetljiviju kožu. Sadrži antioksidans ružmarina.

Ovaj balzam moj je “must have” proizvod posljednjih tjedana jer vjerno ga koristim svako jutro pri njezi kože te svaku večer prije spavanja. Rezultat svakodnevnog korištenja su nježne i nahranjene usne te obnova oštećenja nastalih tokom zime. Miris vjerno prati kokos no malo se uplela i vanilija a ta kombinacija meni je naprosto neodoljiva. Moje su usne inače jako suhe i osjetljive no ovaj balzam se lijepo pobrinuo za njih pa su navedeni problemi izostali.

Biofarm ulje

*pr uzorci

Tagovi: