MAC Paint Pot /update/ – Perky & Constructivist

Kategorije: Kozmetika, MAC, Makeup, Sjenila

Kada bih morala odabrati najdraži MAC-ov proizvod za kojega nikako ne mogu naći dovoljno kvalitetnu alternativu, bio bi to upravo Paint Pot. Prije nekoliko mjeseci pisala sam vam o o šest nijansi koje sam tada posjedovala a kako sam svoju kolekciju nadopunila smatrala sam da vam moram pokazati ova dva ljepotana. Prethodno spomenuti post o preostalih šest nijansi koje imam možete pročitati klikom na ovaj link.

MAC Paint Pot Perky MAC Perky

Perky (5g/165kn)

Po mom mišljenju nijansa breskve koja je prema MAC-u deklarirana kao koraljna nijansa sa primjesom bijelih perli, no dobro, valjda MAC ipak malo bolje poznaje svoje proizvode.

Uglavnom, ovo je krasna nijansa koja se može koristiti kao bazu sjenilu ili samostalno kao sjenilo jer u oba slučaja je jednako postojana do skidanja. Lijepo se i sa lakoćom nanosi i blenda na kapku a da se ne skuplja u pregibu tokom dana.

Mislim da je ovo moj “must have” dekorativni proizvod za proljeće/ljeto.

MAC Paint Pot Consructivist MAC Constructivist

Constructivist (5g/165kn)

MAC ovu nijansu definira kao metalik smeđu sa primjesom crvenih perli, ja bih pojednostavnila pa ju opisala kao brončanu nijansu.

Također kao i prethodna nijansa, može se koristiti kao baza sjenilima ili pak kao samostalno sjenilo, u oba slučaja ne možete pogriješiti jer su pigmentacija i postojanost izvanredni. Također se sa lakoćom nanosi i blenda.

Obožavam koristiti ovaj Paint Pot kao bazu za smokey eye look.

mac paint pot perky constructivist

Testirate li i vi sada malo više MAC-ove proizvode kada su napokon dostupni i kod nas i koji su vaši favoriti?