Kerastase Nutritive Masquintense

Kategorije: Kerastase, Kosa

Moja kosa nije kemijski tretirana i zaista pazim što koristim i iznenađujuće puno pozornosti joj pridajem.

Iako ju ne tretiram sa agresivnim proizvodima ona je prirodno tanka, bez volumena, brzo se masti a sklona je isušenim vrhovima iako ju kratim točno svaka dva mjeseca :(.
Usprkos tom isušivanju na vrhovima ja nisam naklonjena regeneratorima i radije češće posežem za maskama te imam svojih top 5 koje volim a ovo je upravo jedna od njih.

Ovu masku koristim svaka 3 do 4 mjeseca kao kuru/tretman da obnovim strašno suhe vrhove i eventualna oštećenja i pouzdano tvrdim da ju ništa ne sanira kao ova maska.
Suhi vrhovi i eventualna oštećenja kod mene nastaju svakodnevnim feniranjem, dakle, kosa mi je osjetljiva i reagira na toplinske utjecaje bez obzira na adekvatno pruženu zaštitu.
Namijenjena je upravo suhoj i osjetljivoj kosi te jedno pakiranje sadrži 200ml a dostupno je u svim frizerskim salonima koji sadrže Kerastase proizvode po cijeni od 2ooak kuna.

Dakle, kako ju koristim kao tretman/kuru svaka 3 do 4 mjeseca tada ju upotrebljavam na način da ju nanosim dva puta tjedno u obilnoj količini od korijena do vrhova te ju ostavim 15 do 20min, nekada vrhove obložim folijom a nekada ju samo skupim s gumicom za kosu.
Pri ispiranju razlika se već osjeti jer kosa je toliko mekana i svilenkasta da je po sušenju ne prepoznajete, barem ja svoju ne koliko budem zadovoljna efektom i decentnim ugodnim mirisom.
Pri sušenju nekada naprosto zaboravim i na češalj koliko bude podatna. 
Sjaj i svježina su također prisutni.
Gusta tekstura maske pruža kosi dubinsku obnovu i njegu te površinsku glatkoću a efekt je postojan danima i to je razlog zašto je jedna od mojih najdražih maski za kosu upravo ova.
Imate li problema sa suhim vrhovima i koji je vaš način da ih obnovite, izuzev šišanja ?

Ivana
lp