NOVI Braun Silk-expert IPL s tehnologijom SensoAdapat

Bliže nam se topliji dani, stoga nam je Braun pripremio novitet kako bismo spremno dočekale nadolazeću ljetnu sezonu. Riječ je o novom Braun Silk-expert IPL klinički testiranom uređaju koji trajno uklanja vidljive dlačice s lica i tijela u udobnosti vlastitog doma. Zahvaljujući ekskluzivnom jedinstvenom dizajnu, jedino Braun Silk-expert IPL posjeduje tehnologiju Senso Adapt koja očitava značajke vaše kože i prilagođava joj se donoseći trajno uklanjanje vidljivih dlačica, stoga je uređaj prikladan za korištenje tijekom cijele godine.

Najbrža IPL tehnologija omogućuje cjelovit tretman nogu ili ruku u samo 10 minuta, a tretmani su nježni i doslovno bezbolni. Lagan, atraktivan i ergonomski jedinstven dizajn u elegantnoj ženstvenoj kombinaciji bijele i boje ružičastog zlata, osmišljen je za laku uporabu čak i na teže pristupačnim područjima. Nježan način rada idealan je za osjetljiva područja ili početnice.

AID-A05-0028587_Always_on_Glow_IPL_ER_PR_08__cmyk_

Što je Braun Silk-expert IPL uređaj ?
Braun Silk-expert IPL (Intense Pulsed Light) novi je Braunov uređaj koji učinkovito uklanja dlačice koristeći tehnologiju intenzivnog pulsirajućeg svijetla. Klinički je testiran za trajno uklanjanje vidljivih dlačica a može se sigurno koristiti u udobnosti vlastitog doma. Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože po cijelom tijelu, stoga je Braun jedini razvio tehnologiju Senso adapt koja neprekidno očitava nijansu vaše kože (80 puta u sekundi) i sukladno rezultatima prilagođava intenzitet svjetlosti kako bi tretman bio što učinkovitiji i sigurniji te prikladan za korištenje tijekom cijele godine. Najbrža IPL tehnologija omogućuje cjelovit tretman nogu ili ruku u samo 10 minuta, bez ikakvih kompromisa po pitanju učinkovitosti, a preporučuje se i na ostalim dijelovima tijela kao što su podlaktica, bikini-zona i lice (ispod jagodica). Braunov IPL uređaj mogu koristiti i muškarci za tretiranje dijelova tijela kao što su ramena, prsa, leđa, trbuh i noge.
Napomena: uređaj se kod žena ne smije koristiti u blizini očiju ili duž čela, dok se kod muškaraca uređaj ne smije koristiti na licu, vratu ili intimnoj zoni.

Kako koristiti Braun Silk-expert IPL?
Braunov IPL uređaj osmišljen je tako da bude praktičan, lagan, siguran i jednostavan za uporabu. Moguć je odabir između dvije različite postavke svjetlosti „normalne ili nježne.“ Normalan način rada preporučuje se za veće površine poput nogu, ruku, prsa ili leđa, dok je nježan način rada idealan za tretiranje osjetljivih područja poput bikini-zone ili pazuha te za početnice u epilaciji.
Braun Silk-expert IPL vam nudi još dva specifična načina rada: „klizanje“ ili „pritisni pa otpusti.“ Kako bi uređaj savršeno klizio za vrhunske rezultate, odaberite načina rada „klizanje“ i bez prekida pomičite uređaj od dna prema vrhu, područja koje tretirate, a uređaj će koristiti više bljeskova pa će biti i manje propuštenih područja. Pripazite da uređaj bude u stalnom kontaktu s kožom. „Pritisni pa otpusti“ način rada preporučuje se za tretiranje osjetljivih ili malih, teže dostupnih područja poput koljena, potkoljenica, gležnjava, bikini- zone ili lica kod žena. Za aktiviranje ovakvog načina rada, pritisnite i odmah otpustite prekidač za tretman a uređaj će emitirati bljesak. Braun Silk-expert IPL ne treba baterije niti ga treba puniti, samo ukopčajte uređaj i započnite s tretmanom.
Uređaj je najučinkovitiji na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih.

Opustite se uz Braun IPL s trajno vidljivim rezultatima
Zahtjevna klinička teststiranja pokazala su da su korisnici nakon četiri tjedna tretmana primijetili značajno smanjenje rasta dlačica, a čak 94% ispitanika primijetilo je vidljive rezultate nakon 3 mjeseca uporabe (Klinička studija među 50 žena, provedena u Ujedinjenom Kraljevstvu). Opustite se i spremno dočekajte toplije dane uz Braun Silk-expert IPL uređaj koji je dostupan u 3 različita pakiranja:

1. Braun Silk- Expert IPL BD 5001
Uređaj Braun Silk-Expert IPL BD 5001 komplet sadrži i Gilette britvicu, uz pomoć koje biste tretirali željeno područje prije samog korištenja IPL uređaja. Cijenu i dodatne karakteristike uređaja pogledajte klikom na ovaj link.

AID-A03-0028471_Silk_expert_BD_5001_What__s_in_the_box_Product_image

2. Braun Silk-Expert IPL BD 5008
Uređaj Braun Silk-Expert IPL BD 5008 komplet sadrži i četkicu za čišćenje lica, kako bi zablistala i vaša koža na licu uz korištenje Braun Face epilatora. Cijenu, kao i ostale karateristike uređaja, pogledajte klikom na ovaj link.

AID-A03-0028477_Silk_expert_BD_5008_What__s_in_the_box_Product_image

3. Braun Silk-Expert IPL BD 5009
Uređaj Braun Silk-Expert IPL BD 5009 komplet sadrži i četkicu za eksfolijaciju tijela, kako biste uklonili mrtve stanice kože te tako vidno poboljšali izgled kože. Dostupnost i cijenu uređaja pogledajte klikom na ovaj link.

AID-A03-0028473_Silk_expert_BD_5009_What__s_in_the_box_Product_image
7 razloga za kućnu upotrebu Braun IPL-a
1.Korištenje uređaja Braun Silk-expert IPL donosi trajno uklanjanje vidljivih dlačica u samo 4 tjedna.
2.Braunova ekskluzivna tehnologija SensoAdapt™ prilagođava IPL tretman nijansama vaše kože te je prikladna i za tijelo i za lice.
3.Koristi iste principe kao IPL tretmani u salonima ljepote, ali u ovom slučaju sve možete napraviti u udobnosti svog doma.
4.Braun Silk-expert najbrža je IPL tehnologija na tržištu. Tretman nogu može biti gotov za samo 10 minuta!
5.Klinički testirali stručnjaci: tretmani su nježni i doslovno bezbolni.
6.IPL uređaj radi s kabelom kako ništa ne bi prekidalo tretmane, čak ni na maksimalnim postavkama.
7.U usporedbi s profesionalnim tretmanima uklanjanja dlačica laserom ili voskom, BraunSilk-expert IPL je cjenovno učinkovita metoda uklanjanja dlačica kod kuće.

Braun

*pr objava u suradnji sa Braunom