New In #53 /kućanstvo i ostale sitnice/

Od danas pa u narednih nekoliko objava čitati ćete o mojim novitetima. Danas ih i nema puno ali s obzirom da će svi ostali new in postovi biti predugački odlučila sam krenuti baš sa današnjim nešto kraćim. Uglavnom, izbor je mali ali šarolik i sa svime sam zadovoljna što je i najbitnije.

Nedavno sam svratila do Ikee i kupila si par sitnica poput manjeg čajnika jer imam isti veliki i obožavam ga a ovaj manji je baš taman za dvije šalice čaja. Ubacila sam i posudu za kavu/čaj u kojoj bi se zapravo trebala kava pomiješati, nisam nešto luda za tom posudom ali ok je ako mi je potrebna veća količina kave jer posuda zadržava toplinu. Usputno sam se počastila sa bijelim šalicama za čaj koje su zaista jako velike i crnim šalicama koje su idealne kada kod kuće pijem crnu kavu.

Nadalje, kupila sam si i nekoliko staklenih boca sa plutenim čepom u kojima miješam aromatizirani vodu, sok ili ledeni čaj. Jako su praktične i u njih stane 1L a tokom toplijeg perioda meni su potrebne da lakše prebrodim vrućinu.

Kupila sam i set sa tri svijeće čiji je miris tada bio novi u asortimanu i isti puno ljepše miriši dok ne gore jer kada sam ih upalila ja zaista ništa nisam osjetila.

Također sam kupila mirisni ukras koji zaista divno miriši prvih par dana a potom postaje samo ukras mada ga ja pošpricam sa eteričnim uljem pa mu se prvotna funkcija povrati.

Ikea kava čaj šalice Ikea Ikea svijeće Ikea ukras

Slučajno sam u Amelie dućanu zapazila ove neodoljive boce sa naredne fotografije koje obožavam i ne ispuštam iz ruke a praktičnije su za skladištenje od tegla koje imam i volim ali muka mi je kada su prazne jer zaista zauzimaju puno prostora.

Amelie

Još jedna u nizu kupovina na web shopu Miris prirode jer zaista volim Yankee Candle brand i uživam i svim ovim svijećama mada mi je ipak najdraža Beach Walk varijanta jer zaista vrišti more.

mirisna svijeća Yankee Candle Yankee Candle miris ruže Yankee Candle MIris prirode Yankee Candle

U Harissi sam se opskrbila čajevima te otkrila neke nove okuse u kojima uživama mada ako bi morala izdvojiti samo jedan bio bi to tada Cool Mint.

Harissa čajevi Harissa čaj

To bi bilo to za danas, nadam se da ste pronašli nešto za sebe a ukoliko vas o nekom proizvodu zanima više informacija ostavite upit u komentarima.