Proljetno mirisno darivanje | 4711 ACQUA COLONIA White Peach & Coriander, s.Oliver FEELS LIKE SUMMER, Betty Barclay pure pastel GIVEAWAY

*Darivanje je završeno a sretne dobitnice su Lucija, Mirela i Neda te im je poslan mail na koji moraju odgovoriti unutar narednih 48H u protivnom biramo nove dobitnice. Hvala svima na sudjelovanju.

U današnjem postu donosim vam nekoliko mirisnih prijedloga za ovo proljeće te pri kraju posta jedno prekrasno mirisno darivanje za čak tri sretne dobitnice ili dobitnika, više detalja u nastavku posta.

4711 ACQUA COLONIA – White Peach & Coriander

Stvaranje mirisa, Čisti komfor
Eaux de Cologne imaju citrusnu svježinu. Te kolonjske vode se u liniji AQUA COLONIA često kombiniraju s neočekivanim i inovativnim sastojkom koji mirisnoj kompoziciji pridaje zanimljiv preobrat.

Alexandra Monet, parfimera i stvoriteljica serije White Peach & Coriander o postupku nastanka nove varijante mirisa:
„Svježu citrusnu bazu kolonjske vode harmonijski sam nadopunila slatkastim elementima i štrcajem voćno-vodenaste bijele breskve. Lišće korijandera kontrastno se ujedinjuje s voćnim akordima. Tako nastaje jedinstven i koncizan miris s ugodnom dozom komfora.“

Ovaj balansirajući miris čisti je balzam za opterećenu dušu. Zavidna aroma bijele breskve očarava osjetila. Kontrast tome predstavlja živahan limunasti korijander koji osvježava umorni duh. Nadahnjujući pripravak mirisa koji svakodnevnoj užurbanosti suprotstavlja čistoću i jasnoću.

Bijela breskva & Korijander
Baršunasto-meko voće azijskog porijekla mirisu daje umirujuću komponentu sa svojom čistom, slatko-voćnom aromom. Jasne zelene note ekstrahirane iz listova i sjemena korijandera istovremeno umiruju i osvježavaju.

Elegantno-nostalgičan, Dizajn ambalaže
Novo izdanje se svojim naglaskom na breskvi ističe od dosadašnje palete – boja daje do znanja da je voćno-svježa kolonjska voda posebno nježne prirode. Poznata bočica odlikuje se suvremenim retro-dizajnom te svojom kvalitetnom reljefnom obradom ne prolazi neopaženo. Ambalaža također budi želju za testiranjem sastava mirisa, jer slika sočne, bijele breskve umjetnički predstavlja najavu mirisnog iskustva.

Kampanja, Umjetničko djelo za osjetila
Kreativnost, stvaralački duh i nadahnuće u skladu s prirodom središte su pozornosti brenda ACQUA COLONIA. To se odražava vizualno u kampanjama. Za vizualnu realizaciju kampanje ponovno smo pridobili poznatog španjolskog ilustratora Gabriela Morenu. Njegovi crteži utjelovljuju intenzivnu osjetilnu percepciju i zahtjevnu umjetnost parfimera koji su dio svakog proizvoda ACQUA COLONIA.

Asortiman se sastoji od:
Eau de Cologne
Eau de Cologne Splash & Spray 170 ml 290 kn*
Eau de Cologne Natural Spray 150 ml 150 kn*
Body Care
Aroma Shower Gel 200 ml 96 kn*
Moisturizing Body Lotion 200 ml 104 kn*
Refreshing Body Spray 75 ml 96 kn*
Od 2017. je po prvi put dostupna veća paleta varijanti u redovnom asortimanu ACQUA COLONIA: Lime & Nutmeg, Pink Pepper & Grapefruit, Mandarine & Cardamom, Lemon & Ginger, Blood Orange & Basil te novi White Peach & Coriander.
Ostale informacije pronaći ćete na www.4711.com.

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER

Koncept
Smeđa odjeća se posprema i teški mirisi nestaju u ormaru kada prve zrake sunca zagolicaju naš nos. Svježe, svijetle boje i oduševljavajući sezonski mirisi sumiraju naše ljetno raspoloženje. Ponekad je dovoljan samo osmijeh i maleni, fini dodaci koji pružaju dobrodošlicu najljepšem godišnjem dobu! Baš kao što je ograničeno izdanje parfema s.Oliver FEELS LIKE SUMMER.

Ženski miris
Voćni koktel u baru na plaži – na to podsjeća s.Oliver FEELS LIKE SUMMER. Sastav spravljen za žene svojim svježim notama miriše po čistoći i jasnoći poput ljetnog neba bez oblaka. Voćni akordi mekog zvuka u svojoj donjoj noti naglašavaju ženstvenost i savršen su mirisni dodatak svakoj ljetnoj kombinaciji odjeće.

Gornja nota
Breskva, limun, akord čaja
Srednja nota
Morski akord, jasmin, božur
Donja nota
Mošus, ambrozija, sandalovina

Muški miris
Svježe poput morskog povjetarca – muški miris s.Oliver FEELS LIKE SUMMER podsjeća na aktivni dan na vodi. Dinamično i moćno poput vala na vodi. U skladu s ljetnim temperaturama pratit će vas šarmantan te karakteristično muževan miris ovog ograničenog izdanja.

Gornja nota
Rabarbara, limun, paprena metvica
Srednja nota
Đumbir, lavanda, geranij
Donja nota
Vetiver, akord mošusa, ambrozija

Ograničeno izdanje
Ograničena izdanja mirisa s.Oliver FEELS LIKE SUMMER ekskluzivno u proljeće s krajem ožujka 2017. najavljuju ljeto:
s.Oliver FEELS LIKE SUMMER za žene
Eau de Toilette Natural Spray 30 ml 132 kn*
s.Oliver FEELS LIKE SUMMER za muškarce
Eau de Toilette Natural Spray 30 ml 132 kn*
* Preporučena maloprodajna cijena

Betty Barclay pure pastel mint & lemon

Jamstvo sreće, Sunce i sorbet-boje
Kad proljeće zamijeni zimu, opijeni smo njime od glave do pete. Nježni praškasti mirisi, meke i boje te prozračna ženstvena odjeća čine nas sretnima. To zna i Annette Schrewe, odgovorna osoba za dizajn Betty Barclay:
„Ovog proljeća susreću se svježe nijanse metvice na pastelnoj boji limuna i iznenađujuće se nanovo kombiniraju u modnoj industriji te takvim kontrastima u interakciji s ružičastim i crvenim nijansama stvaraju još više ljetne svježine. Osim toga, široka paleta pastelnih ispisa s cvjetnim i grafičkim elementima najavljuje toplije godišnje doba.“
Ono što izgleda proljetno, mora svježe i mirisati; tako je za elegantan izgled potreban i odgovarajuć miris.

pure pastel mint
Miris pure pastel mint graciozan je miris s voćnim i šumskim akordima. Tako miriše proljetna pastelna metvica!
Cvjetne note Ylang-Ylanga, ciklame i senzualnih aroma čaja i ruže stvaraju se u srcu po reskosti i svježini živopisnog Yuzua, crnog ribizla i arome crvenog zrna papra. Mekani krevet od baršunaste sandalovine i bijelog mošusa upotpunjuje miris.

pure pastel lemon
Miris pure pastel lemon blagi je miris koji se sastoji od svježih i cvjetnih noti te mekane i kremaste arome. Tako miriše sunčano pastelno žutilo!
Voćni i živahni dodir mandarine, limuna i zelene jabuke već od početka širi svijetložuti sjaj. Prozirno i cvjetno srce s ljubičastim listovima, frezijom i đurđicama blago obuhvaća vesele note. Mekana baza od kremastog jantara i sandalovine te nježne note mošusa mirisu daju jednu praškastu notu.

Šarena paleta proizvoda
Dva traga boje lijepog oblika – tako se predstavljaju Betty Barclay pure pastel mint i Betty Barclay pure pastel lemon. Nadahnuto omiljenih dizajnom Betty Barclay pure style, izgled novog portfelja mirisa istovremeno je puristički i ženstven:
Eau de Parfum Natural Spray 20 ml 162 kn*
Eau de Toilette Natural Spray 20 ml 132 kn*
Eau de Toilette Natural Spray 50 ml 230 kn*
Deodorant Natural Spray 75 ml 88 kn*
Body Lotion 150 ml 80 kn*
*Preporučena maloprodajna cijena
Betty Barclay pure pastel dostupan je od sredine ožujka 2017. u odabranim drogerijama, u robnim kućama i specijaliziranim prodavaonicama te na www.bettybarclay.com.

MOJI DOJMOVI

Svih pet navedenih mirisa u ovom postu mirišu zaista na prekrasne proljetno-ljetne trenutke i po nanošenju mi momentalno izmame osmijeh na licu. Radi se o laganim mirisima koji ipak ostavljaju svoj trag na koži i zbog toga ih smatram idealnim odabirom za nadolazeće toplije dane. S obzirom na to da u gore navedenom tekstu stoji službeni i detaljniji opis svakog mirisa zasebno, ja o istima nisam željela duljiti. Teško mogu izdvojiti svog favorita jer kod svakog od navedenih mi se sviđa neka druga nota, no u svakom slučaju oni sretnici koji osvoje pakete bit će itekako zadovoljni, stoga da ne duljimo, u nastavku slijede pravila darivanja.

PRAVILA DARIVANJA

Internacionalno darivanje traje u periodu od 17.04.2017. do 23.04.2017. do 23:59H a sretni dobitnici bit će izvučeni 24.04.2017. te će njihova imena biti objavljena na blogu istoga dana, sve što je tada potrebno jest odgovoriti na mail koji ću vam poslati u naredna 24h. Nagrade su tri te se time izvlače i tri sretne dobitnice ili dobitnika. Prijaviti se možete tako da ispod ovog posta u komentarima napišete jedan od poklon setova koji biste željeli osvojiti, npr s.Oliver & Anaviglam Giveaway ili 4711 ACQUA COLONIA & Anaviglam Giveaway ili Betty Barclay & Anaviglam Giveaway, a prijaviti se možete za svaki set s jednom prijavom te u zasebnom komentaru. U nastvaku na fotografija možete vidjeti kako paketi koje možete osvojiti izgledaju. Sretno!

4711 ACQUA COLONIA White Peach & Coriander

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER

Betty Barclay pure pastel

Svima želim puno sreće!