Kerastase Resistance – Bain Volumactive

Kategorije: Kerastase, Kosa

Uvijek sam u potrazi za dobrim šamponom koji će mojoj tankoj kosi dati malo volumena i nitko sretniji od mene ako budem zadovoljna. 

Kerastase za je za mene oduvijek bio pojam vrhunske njege kose, usprkos paprenim cijenama svakih toliko isprobam neki meni interesantan proizvod, tako je i ovaj šampon došao na red.
Kupila sam ga na HqHair po cijeni od nekih 14 £ za 250ml.

Iz ove linije isprobala sam i sprej za volumen o kojem ću vam pisati nekom drugom prilikom.
Šampon kao takav je solidan, voljela bih da sam ipak malo više bila oduševljena. Nemojte me krivo shvatiti, on je odličan zapravo ali ukoliko postoji bolje od njega i čak i jeftinije a jednako dobro … hm, dvosjekli mač svakako.
Kosu njeguje, jača, obnavlja te joj daje volumena. Bitno je za istaknuti da ne otežava kosu te ju niti malo ne isušuje što je obično slučaj sa šamponima za volumen, zaista nema posljedica suhoće niti po vrhovima niti po dužini vlasi.
Kosa isto tako postaje podatnija, daje joj poseban sjaj, ne petlja ju … ma čitav je to niz kvaliteta koje ovaj šampon nudi.

Iako imam zaista samo riječi hvale za ovaj šampon, naprosto ga nemam srca ponovo kupiti iz jednostavnog razloga – 250ml za skoro 150kn a da efekt nije WOW, hm, neće ići kod mene.
Naime, postoje znatno jeftiniji šamponi sa jednakim efektom a postoji također i šamponi jednakog cjenovnog ranga koji daju znatno bolji krajnji rezultat a to je volumen.
Ne treba ga puno jer zaista dobro zapjeni i ako ste Kerastase fan svakako će vam se svidjeti i ovaj šampon, ako pak patite zbog nedostataka volumena a s druge strane imate jako suhu i oštećenu kosu i vama će se svidjeti ovaj šampon … ako pak želite WOW efekt jednostavno ga zaobiđite.
Isprobali … dojmovi?
lp