VICHY SPA U STAKLENCI AQUALIA THERMAL SPA

Korištena stoljećima u Vichy SPA centru,  termalna voda pravi je saveznik osjetljive kože. „Voda ljepote” njegovala je careve, poznate ličnosti i najzahtjevnije tipove kože, a danas je samo srce svih Vichy proizvoda. Laboratoriji Vichy predstavljaju ekskluzivno iskustvo SPA tretmana u novoj liniji AQUALIA THERMAL SPA: Aqualia Thermal noćna spa njega obnavljajuća je gelasta krema protiv znakova umora, a Aqualia Thermal dnevna spa njega vodeni je gel za umirivanje i jačanje kože lica. Oba proizvoda pružaju dugotrajnu hidrataciju te učinak SPA tretmana- svako jutro i svake noći.

VICHY TERMALNI SPA

Poznata i kao „voda ljepote” Vichy termalna voda njegovala je careve, poznate ličnosti i najzahtjevnije tipove kože prije nego što je njena efikasnost dokazana sa 12 testova i 3 znanstvene publikacije. Korištena stoljećima u Vichy SPA centru, bogata je s 15 blagotvornih minerala te je pravi saveznik osjetljive kože. Nalazi se u srcu svakog tretmana Vichy Spa centra: ublažavajućim kupkama, četveroručnim tuševima i kontinuiranim prskanjima slavnom termalnom vodom Vichy. Danas je svaki tretman prilagođen da se brine o koži sa  neopisivom mekoćom te umirujućim svojstvima vode ljepote. Uronjeno u vodu, tijelo se opušta dok lice otkriva posebno formuliran ritual prožet Vichy termalnom vodom u tri koraka: čišćenje, umirivanje te na kraju senzorni tretman njege koji kožu čini ispunjenijom. Svjesni potreba žena sa osjetljivom kožom te potragom za odgovarajućom svakodnevnom njegom, Laboratoriji Vichy  po prvi puta predstavljaju posebno iskustvo u dvije njege, bogate termalnom vodom i inspirirane  Vichy Spa tretmanima.

AQUALIA THERMAL SPA: Obnavljajuća SPA  linija koja hidratizira, daje osjećaj punoće i otkriva blistavost. Aqualia Thermal Spa je više od hidratacije –spa njega u staklenci koja transformira ljepotu kože. Linija se sastoji od dva inovativna proizvoda: Aqualia Thermal noćna spa njega obnavljajuća je gelasta krema protiv znakova umora koja pruža trenutno djelovanje preko noći te dugotrajnu hidrataciju tokom dana. Aqualia Thermal dnevna spa njega vodeni je gel za umirivanje i jačanje kože koji trenutno daje blistavost koži te dugotrajnu hidrataciju. Oba proizvoda su hipoalergeni, bez parabena te sadrže termalnu vodu Vichy.

HIALURONSKA KISELINA x 2* + AQUABIORYL™
*U formuli noćne SPA njege versus ostalih dnevnih njega AQUALIA THERMAL.

Aquabioryl™, ekskluzivni pojačivač hidratacijskog osjećaja, i hijaluronska kiselina koja popunjava kožu, hidroskopne u molekule koje mogu zadržati vodu i odvesti je duboko u kožu. Spoj navedenih molekula pruža 12 satno prenošenje hidratacije kako bi koža bila opskrbljena Vichy Spa vodom te djeluju zajedno za trenutan osjećaj hidratacije i vidljivu transformaciju kože.

VICHY TERMALNA VODA

Poboljšava kvalitetu kože i pomaže koži u borbi protiv starenja zahvaljujući antioksidacijskom djelovanju te svojim umirujućim svojstvima. Vichy termalna voda nastaje tijekom sporog prolaska kristalnim dubinama vulkana Auvergnea i tu se mijenja i puni dragocjenim mineralima prije no što izađe na površinu čista i prirodno blagotvorna. Bogata je jedinstvenim spojem više od 15 blagotvornih i dragocjenih minerala poput željeza, kalija, kalcija, mangana i silicija i priznata je zbog svojih iznimnih svojstava da smiruje, jača i obnavlja čak i osjetljivu kožu.

AQUALIA THERMAL DNEVNA SPA NJEGA-doživite učinak inspiriran SPA tretmanom, svako jutro.

Intenzivno svježa i kristalno čista gelasta tekstura pruža trenutno pojačanje blistavosti osjetljive  kože. Okrijepljena i intenzivno hidratizirana koža izgleda svježije, a ten je ujednačeniji. Tekstura se brzo upija, ne ostavlja masne tragove te je primjerena za normalnu i mješovitu kožu.

AQUALIA THERMAL NOĆNA SPA NJEGA-doživite učinak inspiriran SPA tretmanom u jednoj noći

Tekstura gelaste kreme pruža dugotrajan osjećaj hidratacije i ugode. Koža djeluje obnovljeno te je vidljivo svježija i blistava dok je na dodir  mekana, nježna i puna. Aqualila Thermal noćna Spa njega može se koristiti i kao maska, jednom do dva puta tjedno. Hijaluronska kiselina udružena je sa termalnom spa vodom kako bi obnovila kožu preko noći – kada je proces regeneracije na vrhuncu.

AQUALIA THERMAL NOĆNA SPA NJEGA 75 ML  203,59 HRK*
AQUALIA THERMAL DNEVNA SPA NJEGA 75 ML 187,94 HRK*
* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.