New In #12 / Specijal #2 ;D

Mislim da je prošlo već skoro mjesec dana od dana kada sam dobila ovaj prekrasan poklon od svoje drage prijateljice Lane. Vjerojatno je već poznato i vrapcima na grani da si Jasmina sa bloga MakeUpArena, Lana i ja razmjenjujemo poklončiće koji sadrže baš ono što volimo.
New In post sa podnaslovom “specijal” sam objavila prije par mjeseci kada sam vam morala “prijaviti” prekrasan Jasminin poklon a danas je došao red na još jedan specijal jer ovakvo što je zaista vrijedno pažnje.
Očekuje vas jako puno fotografija ali kada ih pregledate shvatit ćete zašto je bilo teško ograničiti se tek na njih par. Nadam se da ćete uživati barem upola kao i ja sama.
Dakle, sve je bilo lijepo upakirano u jednu crnu ukrasnu vrećicu koja je na vrhu bila povezana crnom mašnom. Odmah ću napomenuti da sam po preuzimanju ovog paketa odmah primijetila težinu paketa i da vam budem iskrena jedva sam čekala da dođem u stan i provirim 😀 jer zapravo je Lana bila na putu i pitala me treba li mi nešto a ja sam naručila jedan piling koji je meni zaista nedostupan. Pronašla je isti i ja sam bila jako sretna zbog toga jer sam ga imala na WL gotovo godinu dana.
Uglavnom, to je zapravo jedini proizvod koji sam ja kupila ili zapravo platila i jedini kojega sam očekivala ali Lana je napomenula da je ubacila par sitnica i zaista mi nije bilo ni na kraj pameti da će stići paket od skoro 5kg :/.Zamislite samo koje je to bilo iznenađenje :D.
O da da da … dobro ste vidjele, ovo je sadržaj one vrećice s početka posta.
Nadam se da ste zamijetili da je Lana jako kreativna osoba i jako pažljiva te je sve proizvode zasebno zamotala u ukrasni papir 😀 … zamislite sav taj trud i volju.  Ovih par proizvoda koji su otvoreni na fotografiji su zapravo samo bili zašuškani u ukrasne papire a ostatak je bio dodatno ili zaljepljen ili zavezan ukrasnom vrpcom.
Kiehl’s Epidermal Micro-Dermabrasion je taj jedini kupljen proizvod s moje strane i toliko željeni, presretna sam na njenom trudu da je došla do njega i kupila ga za mene :D.
Kada sam krenula otvarati proizvode osjećala sam se kao najsretnije dijete na svijetu :D, zapravo mi je zaista teško dočarati vam interes i zanimanje koje se u meni probudilo. Zapravo, vratite se nekoliko godina unatrag u vrijeme dok ste još vjerovali u Djeda Božićnjaka i Božićno jutro kada biste se probudili i našli hrpu poklona za vas 😀 … otprilike sam se i ja tako osjećala tog dana :D.

Pogledajte samo ove divote 😀 … kako se nas tri jako često čujemo i zapravo ni ne prođe dan a da se nismo “ispričale” i to pošteno a zapravo sve tri dolazimo iz druge države … za Jasminu znate da je iz Bosne i Hercegovine, Lana dolazi iz Srbije i moja malenkost iz Hrvatske (zapravo iz predivne Banja Luke ali Zagreb je ipak moj dom) … uglavnom, poanta je da smo jako povezane a zapravo jako udaljene :/ … no usprkos fizičkoj udaljenosti slušamo jedna drugu i tako je i Lana pozorno slušala i odabrala većinu proizvoda koje sam i željela isprobati a ostatak je bio njen izbor jer je i ona sama zadovoljna tim proizvodima pa je željela podjeliti svoje oduševljenje.

Kako biste bili bolje upoznati sa mojim novitetima odlučila sam ih ipak objaviti i u ovoj svoj standardnoj varijanti gdje je sve zapravo puno preglednije.
Biotherma Aquathermale gel za tuširanje
Nisam ga još isprobala ali jedva čekam, Lana ga obožava i znam da kaže da baš osvježi i razbudi tijelo.
Henna Hranjiva maska za kosu
Snimila sam da je jedna maska ovog brenda dostupna i u Bipi samo je u smeđem pakiranju. Uglavnom, također još neisprobana ali isto tako znam da ju Lana voli a njenim procjenama vjerujem.
Clinique deodorant
Fantastičan proizvod. Nikada nisam mislila da bi mi se svidio proizvod ovog tipa a da bude bez mirisa no vidim da i to ima uvelike svojih prednosti. Zaista je postojan tokom čitavog dana i stvarno mi se čini da se manje znojim, neutralizira neugodne mirise i ne ostavlja žute tragove.
Moschino Glamour gel za tuširanje
Ovaj gel mi je došao kao naručen jer trenutno i imam i obožavam isti parfem tako da zaista imam samo riječi hvale za isti.
Mixa krema za ruke, mlijeko i gel za tijelo
Još ništa nisam isprobala od navedenoga ali vjerujem ponovo Laninoj procjeni jer znam da je nju ovaj gel za tuširanje spasio kada je imala problema sa osipom po tijelu.
Usputno rečeno, trenutno koristim drugu Mixa kremu za ruke i to onu za jako suhe ruke i nju obožavam i preporučam.
Laline
Sa ovim brendom sam vas upoznala u ovom postu i Lana je vidjela moje oduševljenje istim te mi ovaj puta poslala kupku od lavande, Cherry Blossom losion za tijelo te body souffle sa mirisom vanilije.
Trenutno samo koristim kupku koju obožavam jer je vrlo ugodna prema koži i jedna je od rijetkih nakon koje mojoj koži nije potrebna dodatna njega a miris je zaista zanimljiv te time možete pretpostaviti da se ne radi o tipičnom mirisu lavande ili je samo lijepo decentno zaokružen jer ja zaista nisam fan mirisa lavande.
-417 losion za tijelo
Fantastičan losion toliko mističnoga mirisa koji traje na koži satima. Osjetite i sol i orijentalne primjese … kako se radi o izraelskom brendu vjerujte mi da zaista i osjetite dašak Izraela. Kako je lijep na nos jednako (pa možda i više) je ugodan i prema koži. Lijepo i brzo upija a ostavlja kožu mekom i njegovanom.
La Tweez
Pinceta koja dolazi u bijelom pakiranju u koje se sprema nakon upotrebe a to isto pakiranje sadrži i ogledalo dok sama pinceta na sebi ima jedan Swarovski kristal koji je zapravo mehanizam za paljenje led lampice. Definitivno najbolja i najljepša pinceta ikada :D. Ostavlja bez daha kao i moja rečenica bez stanke.
Amika maska i krema za kosu
Isprobala sam ih već prvi ili drugi dan i efekt je bio WOW. Sjajna i mirišljava kosa doslovno tokom čitavog dana. Nijedan mi proizvod nije otežao kosu već je kosa bila baš podatna i mekana. Veliki lajk ;).
Kiehl’s Mikro-Dermabrasion
Najbolji piling ikada. Isprobala sam ga još prije godinu dana kada mi je malo za probu ustupila Martina sa bloga Dear Skin i tada sam se oduševila. Dakle godinu dana je isti bio na mojoj WL ali mi je bio nedostupan. Kada je Lana rekla da Kiehl’s dućan postoji u Izraelu odmah sam je zamolila da mi učini uslugu i kupi ga i eto to je taj jedan jedini kupljen proizvod s moje strane koji je trebao doći a kad tamo Lana priredila ovakvo veliko iznenađenje :).
Vratimo se na piling … najtemeljitiji te zaista dovoljan da ga se koristi jednom ili eventualno dva puta mjesečno a efekt je postojan danima. Više o njemu u nadolazećoj recenziji.
Sephora lak br 08
Obožavam Sephora lakove a Lana to zna. Ova mliječna nijansa je idealna za moje krate nokte trenutno.
Givenchy ruž “Enchanting Beige 02”
Prelijepi ruž … a malo je reći da su po mom mišljenju upravo Givenchy ruževi jedni od najboljih. Ova nude nijansa je idealna za one casual dane kada želite napraviti jedan krasan look a da se pritom ne trebate puno truditi, uglavnom, nadopunjava nude na očima i krasan je izbor za ovu jesen.
Kiehl’s Body Lotion “Orange Flower & Lychee”
Prekrasan losion koji savršeno njeguje moju suhu kožu tijela. Miris je još primamljiviji. Bio je moj favorit za protekli mjesec a to vam govori koliko mi se zapravo svidio :D.
Tu su i jedan rokovnik/dnevnik, preslataki notes i krasna Laline pisma.
Lana i ja volimo lijepe bilježnice, kreativne rokovnike, simpatične notese i pisma … romantične duše, šta da vam kažem. Uglavnom, posebno me oduševio njen izbor i u ovom segmentu, zaista krasni primjerci koju su zaslužili čitav niz narednih fotografija.
Uvijek je lijepo biti darivan pa čak i kada se radi i o nekoj maloj sitnici no opet je isto tako lijepo i darivati, tek tada je to zapravo pravo veselje jer je obostrano. Naravno da je ipak ispred ikakvoga darivanja najbitnije prijateljstvo jer kada je iskreno tada je ono i osobno, dio vas. Moj mali skromni blog donio mi je u život dvije krasne prijateljice s kojima se osjećam kao da smo sve tri skupa zajedno majkama krale ruževe iz torbica :D. Zaista je lijepo biti okružen krasnim osobama koje te razumiju i koje ti razumiješ … krasno je u životu imati jednu Jasminu i Lanu 😉 .
lp
Tagovi: , ,