Lancome – Lip Lover 357 Bouquet Final

Kategorije: Lancome, Makeup, Sjajilo

Nedavno sam vas obavijestila o Lancome novitetu (klik) – Lip Lover sjajilu. 

Jedna nijansa Lip Lover sjajila mi je ustupljena na testiranje a u današnjoj recenziji vam donosim svoje dojmove.

Izuzetno nježna i ugodna formula ovog sjajila osvojiti će i pojedince poput mene koji inače nisu skloni sjajilima.
Odmah po nanošenju osjetite kako ugodno klizi vašim usnama ostavljajući trag odabrane nijanse koji se stapa sa prirodnom bojom usana. Pigment se može kontrolirati nanošenjem više ili manje slojeva.
Sam sjaj također dozirate sami. Naime, koliko slojeva sjajila nanesete toliko je intenzivan sjaj a s obzirom da ovo sjajilo ne ostavlja onaj nelagodni osjećaj ljepljivosti nikako ne možete pretjerati sa nanesenom količinom. Uz to što je sjaj na usnama moguće kontrolirati, onaj vizualni efekt punoće koju ovo sjajilo pruža je svakako bez dvojbe jedan veliki plus.
Uz bitne prethodno navedene prednosti tu je i ona zadnja i gotovo najvažnija, a to je sama njega usana. Naime, ovo sjajilo neće nimalo isušiti vaše usnice već upravo suprotno, njegovat će ih poput nekog hranjivog balzama za njegu usana. Formula ovog sjajila pruža usnama dovoljno hidratacije da ćete u svakom trenutku imati osjećaj ugode.

Samo pakiranje sjajila je vrlo elegantno u srebrnom pakiranju sa uvidom u nijansu preko sredine pakiranja, baš poput prozora.
Na sredini se nalazi mehanizam za otvaranje ovog sjajila što ga još dodatno čini posebnim. Naime, klikom na za to predviđeno mjesto dio sa aplikatorom se otvara i moram priznati da mene takva sitnica jako dojmi, nije naravno presudno ali je jedan od razloga zašto mi je toliko posebno.

Po otvaranju odmah primijetite izuzetno ugodan splet mirisnih nota crvenog bobičastog voća i vrtnog cvijeća.
Nadalje, možete odmah primijetiti aplikator u obliku strelice koji omogućava precizno i ugodno nanošenje.

Između 15 nijansi u ponudi moja dolazi pod brojem 357 te zanimljivog naziva Bouquet Final.
Radi se o ružičastoj nijansi koja naginje nijansi bobičastog voća sa primjesom fuksije i mislim da bi se u njoj našle i osobe koje preferiraju intenzivniji pigment ali i osobe koje vole tek decentni trag na usnama.

Smatram da bi se ova nijansa odlično prilagodila i dnevnom i večernjem look-u te toplom i hladnom podtonu.

Postojanost sjajila ovisi o nanesenoj količini ali u principu ga treba svakih sat do dva obnoviti čisto zbog sjaja jer pigment ostaje duže vidljiv. Kako sam navela da lijepo njeguje usne ja ga i volim češće nanositi.

Mislim da će ovo biti moj “must have” proizvod za proljeće što zbog svoje ugodne teksture što zbog nijanse koja zaista i vrišti “proljeće”.
Sjajilo je dostupno u svim bolje opskrbljenim parfumerijama po cijeni od 184kn za 4,5g sadržaja.
Volite li sjajila i za kojim ćete nijansama vi posezati ovog proljeća?

*pr uzorak*

Ivana
lp