… na kavi sa Anaviglam … #1

Kategorije: Bobbi Brown, Lifestyle, Promo

Kada sam prije par dana objavila post (KLIK) o svojim dilemama šta i kako dalje sa pojedinim postovima i kategorijama na blogu, vi ste me oduševili svojim sugestijama i podrškom te iz znaka zahvalnosti uskoro objavljujem jedno darivanje jer ja imam zaista najbolje čitatelje kojima moram uzvratiti toliku pažnju ;D.

Uglavnom, ovaj post je doslovno probni post i ako se svidi i vama i meni nastavljam s njim.
U principu je zamišljen kao neki presjek tjedna sa neodređenom temom, štoviše, uvijek bi provukla nekoliko tema i mislim da bi se kroz njega ukratko presijecale beauty i lifestyle teme.
Okvirno govoreći kroz njega bi možda spomenula neki drag mi proizvod jer sam definitivno odlučila izbaciti favorite već bi ako imam šta bitno provukla kroz ovaj post a ako nemam nema ni veze a i favoriti kao takvi će postojati samo u skroz drugačijem obliku, no o tome kroz par dana. Nadalje, PR objave o kojima smo također diskutirali će biti objavljivane isključivo na FB profilu (KLIK) a ako desi neki event ili jednostavno smatram ja da je iz nekoga razloga bitno spomenuti ga u ovakvom postu ili nekom drugog tipa onda ću to tek tada i učiniti ali zasada bi radije primjenila ovakav način.
Dakle uz prethodno spomenuto u ovom bi se postu možda ponekada našli neki savjeti, možda recept, pokoji novitet jer i “new in” iz nekog razloga postaje meni ne toliko zanimljiv ili meni više nije novitet a ja ga kao takvog predstavim, pokoja sugestija/recenzija knjige, možda i prijedlozi nekih meni dragih blogova ili dobrih članaka … dakle, u globalu to bi bio ovaj post … koliko vam se to čini dobrom idejom ćete vidjeti u nastavku kada pogledate i primjer istoga 😉 .
Meni osobno se sviđa koncept kako sam ga ja zamislila samo me mući naslov. Naime, post bi objavljivala krajem tjedna osim ako bi to bio jako dosadan tjedan sa apsolutno ničim zanimljivim možda bi tada taj preskočila … kako se dakle radi o tjednom postu koji se objavljuje krajem tjedna ja ne znam za nijedan pametniji naslov osim VIKEND POST #1 itd…. … možda bi na engleskom to bio zvučniji naziv ali kako ja ne pišem na engleskom onda mi to nema smisla :/ ?!
Draga kolegica Mikka sa bloga Mikka’s Makeup Box sugerirala je novi naziv ovog posta koji je naišao na odobrenje s vaše strane 😀 … uglavnom, naziv sam promjenila a već kopam teme za idući post 😉 .
Uglavnom, okvirno ste čuli o čemu se radi i nakon ovog predugačkog uvoda napokon možemo preći i na post 😉 …
***

Bio je ovo jedan prosječan tjedan sa spektakularnim završetkom, naime, uz ovaj novi/probni post krajem tjedna sam imala priliku upoznati vrhunskog vizažistu Eduarda Ferreiru te isprobati apsolutno svaki Bobbi Brown proizvod i kao šlag na kraju večer je tog dana završila jednim krasnim druženjem na eventu. Više o svemu u prethodnom postu (KLIK).
Naravno da event ne bi bio isti a da se mi kolegice blogerice nismo i malo podružile i prije i poslije eventa … na gornjoj slici je Martina sa bloga Alter Ego Style a kasnije su nam se pridružile i Ana sa bloga Maybe’s New Start te Maruša sa bloga Beauty Blogette čije blogove morate posjetiti ako već niste … naravno nakon što pročitate ostatak posta ;D.

Iako nisam isprobavala te sve silne Bobbi Brown proizvode na svom licu moja WL se vidno proširila ali kako sam sama sebi obećala da ću tokom siječnja kupovati samo ono najnužnije WL će pričekati malo.
Najnužnije je bilo i obnoviti pakiranje Estee Lauder BB kreme jer sam tokom zimskog perioda uvijek opreznija pri odabiru proizvoda koje koristim pri njezi lica ali i prema odabiru podloga (post o trenutnoj njezi lica-KLIK) a Estee Lader BB krema je must have u mom neseseru za svako doba godine. Recenziju možete pročitati u ovom postu (KLIK) a kako izgleda na licu možete vidjeti u zadnjem LOTD postu (KLIK).

Iako je na snazi zabrana kupovine nisam mogla odoljeti ovom ladičaru koji kao što vidite sadrži tri ladice ali i gornji se dio otvara te uz prostor za nakit imate i jedno lijepo i sasvim veliko ogledalo u što ćete se i sami uvjeriti u nadolazećem nekozmetičkom new in postu.

Moja opsesija svijećama još traje no spojila sam ugodno sa korisnim – poslušala sam savjet i shvatila da svijetlost svijeće zaista doprinosi fotografiji na način da joj daje onu neku toplinu koju klasična žarulja zaista ne bi mogla ponuditi niti približno, što je eto zgodno znati ako i sami eksperimentirate sa fotografijama.

Također sam sama sebi obećala da ću malo početi paziti što jedem jer je prosinac učinio svoje i ja nabacila koji kilogram viška i sada se nikako ne mogu motivirati da krenem sa nekim detox režimom.
Malim koracima pa do uspjeha, opskrbila sam se velikim količinama svježeg povrća jer omiljeno laganije jelo mi je zapravo salata sa svježim namirnicama poput mladog špinata, rajčica, paprike, luka te ju dodatno obogatim sa malo oraha i nekog tvrdog sira … malo aceto balsamica i mogu zaobići i ulje :D.
Uglavnom – polako ali sigurno i nadasve zdravo.

Zapravo nema ljepšeg ambijenta od upaljene svijeće, zdrave a bogate salate i društvu starih brojeva časopisa na koje sam sasvim slučajno nabasala prije koji dan.
Imam tu neku pomalo smiješnu naviku da pojedine časopise u kojima me nešto impresionira (a to je gotovo svaki) da ih ostavim u špajzi jer kao “trebaju mi” a u sebi se grizem što zauzimam prostor skupljanjem papira, no kada na iste nabasate 2-3 godine kasnije veselju nema kraja i bude mi neizmjerno drago da sam ih ostavila iz razloga potrebe ;D.
Inače sam veliki ljubitelj časopisa poput Vogue, Marie Claire, In Style i sličnih tako da i podsjetnik od prije tri godine može zaista biti zanimljiv.
Uglavnom, to je bio taj kratki tjedan koji se približio svom kraju ali jako zanimljivo ispunjen i nadam se da će se uskoro ponoviti još jedan takav.
Kako vi provodite svoje tjedne kroz ovaj recesijski siječanj – kupujete li ili ste čvrsto stegnuli svoj remen i štedite za neki Bobbi Brown proizvod o kojem ste čitali u nekom famoznom časopisu i baš vam treba ;D … pišite, komentirajte, sugerirajte i recite mi ono najbitnije – ima li ovaj post prolaz ili nema 😉 ?!
Unaprijed zahvalna,
Ivana
lp