KMS California Add Volume

KMS California brend sam otkrila sasvim slučajno dok sam listala stranice feeluniqua početkom zime u potrazi za nekim novim proizvodom za kosu koji ju neće dodatno otežata a da ju pritom njeguje, drži pod kontrolom, da olakšava raščešljavanje a isto tako da daje volumen kosi.

Radi se naravno o američkom brendu koji se posvetio njezi kose, više informacija možete pročitati na njihovim web stranicama KMS California jer vjerujem da svatko može pronaći nešto za svoj tip kose te da na ovaj brend vrijedi obratiti pažnju.

Odlučila sam se isprobati šampon, regenerator u spreju te sprej za volumen kose…o kako sam se samo ugodno iznenadila da sam ponovila kupovinu šampona :D.

Šampon (na slici smješten sa desne strane) dolazi u pakiranju od 300ml po cijeni od 110kn  (klik za link).
Ambalaža je nekako baš klasična za šampon koji se otvara pritiskom na vrh ambalaže te ga se da lijepo dozirati jer je iznimno ugodne teksture, gust a opet lagan i tekući.
Miris je divan te čak ostaje na kosi koji kraći period a efekat koji daje je božanstven.
Moja je kosa tanka, ravna do lagano valovita na vrhovima, brzo se masti te nema pretjeranog volumena. U zimi moja kosa poludi te se još brže masti, još je tanje te uza sve to je i neposlušna pa svaka vlas svoju politiku vodi.
Ovaj šampon ju je ukrotio te je postala podatna, nježna, mekana ali opet na dodir čvrsta da ju možete lijepo isfenirati. Šampon je olakšao i češljanje te se kosa nije jako upletala. Isto tako volumen je bio fenomemnalan, zaista je kosa imala tu gustoću kada biste prošli prstima kroz nju ili biste jednostavno vidjeli taj volumen uz korijen kose.
Sam elektricitet kose je bio reguliran a efekat volumena bi potrajao te se kosa ne bi isti dan zamastila.
Uglavnom, kroz zimu sam potrošila dva pakiranja ovog šampona od 300ml i svakako bi ga preporučila ukoliko je vaša kosa sama po sebi dosta tanka i bez volumena te još nestašnija tokom zime.
Moja se kosa prebrzo navikne na šampon pa ga ja često mijenjam a isto tako perem kosu svaki dan/svaki drugi dan tako da ih ja dosta brzo trošim ali svakako ću se kroz godinu vračati ovom šamponu koji je bio učinkovit a opet blag pa nije uzrokovao nikakave negativne promjene na kosi i vlasištu.

S lijeve strane na slici nalazi se sprej za volumen kose  (klik za link) koji se koristi nakon pranja kose i netom prije sušenja kose.
Dolazi u prozirnoj plastičnoj ambalaži od 200ml te se dozira sa sprej pumpicom na vrhu. Cijena mu je 130kn.
Dakle, ja ga koristim svakodnevno već 3mjeseca i još mi je ostalo proizvoda za mjesec dana što bi značilo da se svakako isplati omjerom cijene i kvalitete.
Iznimno kvalitetan sprej koji pošpricate na ručnikom prosušenu kosu te u sam korijen kose, dakle na vlasište. Potom krenete sa sušenjem kose i feniranjem makar je proizvod učinkovit i bez feniranja.
Dakle, njegova je funkcija pružiti kosi volumen a to i čini zaista učinkovito.
Žao mi je što nema na ambalaži prikazanih sastojaka jer je zapravo miris dosta agresivan te ožete osjetiti već pri prvom špricanju alkohol stoga ga i smatram nešto agresivnijim no meni nije imao negativan utjecaj na kosu ni vlasište.
Teksturom je dosta gust, gotovo kao gel u tubi ali vrlo efikasno proalzi kroz sprej pumpicu te se raspršuje po kosi.
Izuzev vidljivog volumena koji traje i traje kosu čini jačom i čvršćom te se čak i moja uvelike manje masti. Čini kosu podatnom te olakšava feniranje a na kranji finiš kose je zdrava kosa puna volumena.

Kako sam bila zadovoljna sa prethodna dva proizvoda odmah sam kroz koji dan naručila i regenerator u spreju (klik za link) .
Regenerator također dolazi u prozirnoj plastičnoj ambalaži ali od 150ml po cijeni od 130kn.
Tekstura je lagana i vodenasta te je sam miris puno ugodniji od prethodnog spreja za volumen, zapravo, ne osjeti se ta agresivnost alkohola.
Našpricam ga po ručnikom prosušenoj kosi te istu rašćešljam i ostavim tako par minuta (2-3min).
Ne treba ga puno te se lijepo raspršuje po kosi.
Koristim ga zadnja dva i pol mjeseca te ga imam zasigurno još za sljedećih mjesec i pol dana.
Kosa je odmah po špricanju podatnija te se da lijepo rašćešljati bez čupanja.
Kako je lagane tekstue, ne otežava kosu i daje joj volumen te čini jednostavnijim sušenje ili feniranje.
Apsolutno ni on nije ostavio negativne reakcije ni na kosi a ni na vlasištu.

Moja topla preporuka za sva tri proizvoda ali i za sami brend čije i ostale proizvode planiram isprobati!

Čime vi njegujete svoju kosu ukoliko je nestašna?

lp