Zimski favoriti | beauty, lifestyle & fashion

Objavila Ivana / 30. siječnja 2017.

Zimski period svake godine uspije iznova razbiti moju rutinu objava na blogu, tako sam primjerice ove zime zanemarila pisati o svojim favoritima posljednja tri mjeseca. S obzirom da sam u studenom i prosincu bila u jako velikoj gužvi po pitanju poslovnih obaveza a siječanj je samo proletio, odlučila sam sažeti svoje favorite u ovaj jedan post nazvavši ga “zimskim favoritima”. Predložila bih vam stoga da se udobno smjestite, opskrbite se toplim pićem i grickalicama i uživate u jednom opširnijem postu prepunom beauty, lifestyle i modnih komada. 

Pročitaj članak

Lifestyle | Kako iskoristiti prednosti siječnja

Objavila Ivana / 17. siječnja 2017.

Dolaskom zime sve više ze zatvaramo u našim domovima, no s obzirom da su studeni i prosinac ispunjeni događanjima i pripremama povodom blagadana, ta dva mjeseca prođu puno brže no siječanj. Početak godine obično je za mene jako monoton i zapravo kompletan siječanj prolazi presporo. S obzirom da volim zimu svake si godine dam truda da uživam u ovom periodu i iskoristim ga maksimalno a nekoliko svojih prijedloga donosim vam u nastavku posta. 

Pročitaj članak

Njega kože | Mješovita do masna problematična koža 30+ | Zima 2016/2017

Objavila Ivana / 14. siječnja 2017.

Prije nekoliko mjeseci pisala sam o njezi svoje kože u ovom postu. Tada sam pisala više na temu problematične kože a kako sam taj problem uspješno sanirala, tijekom hladnijeg zimskog perioda odlučila sam se pozabaviti površinskim dijelom kože lica te sam bazirala svoju njegu na kiselinama. Više detalja o njezi mješovite do masne kože slijedi u nastavku posta. 

Pročitaj članak