THE RITUAL OF CLEOPATRA | Miracle Day to Night Limited Edition Palette

Kategorije: Makeup, Razno, Rituals, Sjenila

Iako se radio o limitiranom izdanju palete sjenila koje sam ja kupila početkom godine, ova paleta još uvijek je dostupna na Rituals web shopu pa sam vam odlučila skrenuti pažnju na istu.

Još početkom godine otkrila sam ovu paletu i zaljubila se u nju, otada je ista dio mog svakodnevnog makeup-a zbog svojih nosivih nijansi koje posebno odgovaraju ljetnom periodu godine, naravno ako ste zaljubljenik u zemljane tonove kao i ja. Ovu paletu spomenula sam u Rituals haul blog postu pa ostavljam link ako vam je post promaknuo.

Inače, riječ je o paleti koja dolazi u elegantnom i kompaktnom rose gold pakiranju s velikim a time i upotrebljivim ogledalom unutar palete. Paleta sadrži 9 nijansi sjenila koju čine 3 prirodno elegantne dnevne nijanse, 3 sofisticirane večernje nijanse i 3 osnovne nijanse koje se lijepo kombiniraju s oba look-a, onim decentnijim ili pak intenzivnijim. Paleta je definitivno idealna za svakodnevnu upotrebu jer sadrži tih devet prekrasnih nude nijansi od kojih je svaka nosiva u svakoj prilici. Sva sjenila sadrže safir u prahu i sadrže blagu formulu bez parabena i mirisa a sastav možete pročitati klikom na ovaj link. Sjenila su izvrsne teksture koja se ne trusi ali ipak sam mišljenja da vam je potreban primer u podlozi na kapku kako bi pigmenti sjenila više došli do izražaja. Ova prekrasna ambalaža sadrži 12 g sjenila te joj je cijena 29,90 €, što je po mom mišljenju zadovoljen omjer cijene, kvalitete i količine. Paleta je dostupna klikom na ovaj link.

Da li ste upoznati sa Rituals makeup asortimanom i imate li svojih prijedloga?

Tagovi: