Rouge Dior #977 Pied-de-Poule

Dior 977 lipstick

Elegantno plavo pakiranje, zanimljiv naziv, prepoznatljivi miris i burgundska crvena nijansa, da, Dior je lansirao idealan jesenski ruž – #977 Pied-de-Poule.

Dior 977

U sklopu jesenske limitirane kolekcije, Dior je lansirao predivnu nijansu pod nazivom #977 Pied-de-Poule. Već prepoznatljiva elegantna plava ambalaža i onaj predivan miris Dior ruževa su naravno kao i uvijek prisutni. Cijena mu iznosi 236,90kn (Muller).

Dior lipstick fall 977

Burgundsko crevena nijansa svojim dubokim tonovima pristajat će zaista svima. Izuzetno kremasta tekstura bogata je hidratacijom tako sa ovim ruževima zaista nikada nema problema po pitanju isušivanja i ono najbolje u svemu, ne trebate čak ni balzam u podlozi. Postojanost je za svaku pohvalu s obzirom na teksturu. Naime, iako ćete ga morati popravljati nakon jela/pića dovoljno će biti tek jednom preći sa njim preko usana da dobijete na intenzivnosti nijanse. Bez konzumacija ruž ne iziskuje popravak dobra dva do tri sata. Finiš prati teksturu, decentni sjaj.

Dior 977 swatch

Jedina mana ovog ruža bi bila da klizi na kutovima usana ali upotrebom olovke (barem u kutovima usana) situacija se može držati pod kontrolom. Moja idealna kombinacija za ovu jesen je upravo kombinacija ovog ruža i ArtDeco olovke za usne također iz jesenske kolekcije (Mineral Lip Styler 48) a tu moju idealnu jesensku kombinaciju ste mogli vidjeti na djelu u recenziji Diorskin Star tekućeg pudera (klik na link).

Dior Pied De Poule 977

Dior ruževe obožavam zbog njihove odlične pigmentacije, njege koju pružaju, zadovoljavajuće postojanosti te izborom nijansi. Po pitanju nijansi naročito valja obratiti pažnju na limitirane kolekcije jer u svakoj bude jedna posebna nijansa, baš kao što je #977 Pied-de-Poule.

Dior 977 Pied De Poule Dior 977 swatch on lips

Koji ruž je vaš favorit za ovu jesen?