APIVITA Natural Radiance Serum

Kako je ovaj serum bio iznimno hvaljen naravno da sam pokleknula i kupila si primjerak. Odmah ću vas upozoriti da sam ja svoj primjerak ovog seruma naručila sa BestPharmacy stranice na kojoj je upravo ovaj serum dvaput jeftiniji nego u našim ljekarnama (416kn), tako da ukoliko želite štogod isprobati od Apivite naručite proizvode po znatno povoljnijim cijenama. Cijena ovog seruma na navedenoj stranici je 21euro. Kako količina seruma u staklenoj bočici iznosi svega 15ml moram naglasiti da ja osobno smatram da ovo i je realna cijena za ovaj serum, sve iznad toga je pretjerano.

Radi se o serumu sa 96% prirodnih sastojaka a kao temeljni sastojci navode se borovnice i vitamin C koji je i najzaslužniji za blistavost koju serum nudi.

Deklaracija …
Blistava, revitalizirana koža bez tragova umora. Prirodni aktivni sastojci stimuliraju sve procese za blistavost kože:
*smanjenje diskoloracije i poboljšanje cjelokupnog tona kože zahvaljujući borovnici i vitaminu C
*poboljšanje blistavosti kože i mikrobora za 28% zahvaljujući borovnici i vitaminu C
*snažna antioksidacijska zaštita zahvaljujući vitaminu C, šipku, naru i propolisu
*održavanje dugotrajnosti stanica zahvaljujući koenzimu Q10
**Ekskluzivna inovacija:  Apivita je zamijenila vodu infuzijom zelenog čaja u liniji prirodnih seruma kako bi pojačala antioksidacijsko djelovanje proizvoda.

Ono što ja mogu nadota na deklaraciju je da jednostavo potpisujem sve navode.
Naime, nemam pretjeranih problema sa diskoloracijom ali ih opet imam u toj mjeri da su mrlje vidljive i da me smetaju a serum zaista pomaže u suzbijanju istih. Nije to do te mjere da nestaju u potpunosti ali jednostavno su manje primjetne.
Nadalje, koža zaista blista :D. Serum sam koristila uvečer ali svako jutro bih se probudila sa svježom i zdravom kožom. Nikada mi nije uzrokovao nikakve iritacije i iako se preporuča za korištenje i ujutro i navečer meni je sasvim dovoljno bilo koristiti ga samo uvečer.

Tekstura samog seruma je poput nekog laganijeg fluida što je i više nego dobro po meni za serum jer zaista nisam fan vodenastih odnosno pretekućih seruma. Pakiranje od 15ml trajalo mi je otprilike 3 mjeseca za nanošenje jednom dnevno.
Kako moja koža reagira fantastično na serume sa C vitaminom meni se ovaj serum jako svidio ali kako sam već u početku naglasila opravadavam cijenu od 21euro, sve više od toga ne bih tolerirala jer jako mi je bitan taj omjer cijene i kvaliteta pa i količine koja nije presudna ali nije ni nebitna.
Svakako bih vam preporučila da potražite tester ukoliko ste nesigurne u neki od sastojaka …

… isto tako ponavljam da naručite sa stranice BestPharmacy koju toplo preporučam ;).
Da li ste isprobali ovaj serum i imate li preporuku za neki Apivitin proizvod?
lp