Kiko – 01 Lounge Warm Tones

Kategorije: Kiko, Makeup, Sjenila

Prije otprilike mjesec dana kupila sam neodoljivu Kiko paletu jednostavnog naziva – 01 Lounge Warm Tones, što vam govori da se radi o paleti koja sadrži nijanse toplih tonova, da budem precizna, njih šest 😉 .
Kako sam je kupila “rabljenu” (navodnike sam namjerno stavila jer su isprobane svega tri nijanse tako da je valjda samo prst prislonjen na njih) cijena je bila 120kn .
Uglavnom, radi se o LE pa ne znam koliko vam je još dostupna no ako slučajno naletite na nju a preferirate ovakve tople nijanse moj vam je savjet da ju zgrabite bez razmišljanja.

Sadržaj sjenila iznosi 10g a kako ih ima šest u pakiranju svako iznosi oko 1,7g .

Pakiranje je elegantno i iznimno čvrsto, odnosno kompaktno te sadrži i ogledalo.

Aplikatora u paleti nema no smatram da to i nije neki preveliki propust 😉 .

Paleta sadrži tri shimmer te tri mat/satin sjenila od kojih su svih šest izvanredne pigmentacije a u to ćete se uvjeriti i vi sami u nastavku posta jer svi swatchevi su napravljeni bez baze.

U prvom redu s lijeva na desno nalaze se meni osobno najdraže tri nijanse u paleti.

Tamno smeđa gotovo čokoladna nijansa daje mat/satin finiš baš kao i predivna i zaista jedinstvena burgundska nijansa a iznimno impresivna zlatna nijansa daje zaista intezivan shimmer efekt.

U drugom redu nalaze se nešto svjetlije nijanse.

Prva nijansa je najsličnija nekoj brončanoj nijansi te daje shimmer finiš a druga nijansa koja je više mat/satin je najsličnija nekoj breskvastoj nijansi koja sadrži znatne primjese bijele pa je kao takva idealna kao podloga za cijeli kapak dok je zadnja prelijepa nijansa najsličnija boji pjenušca jer se radi o spletu zlatnog i breskvastog shimmera.

Tekstura ovih sjenila je zapravo vrlo kremasta što je po meni i zaslužno za ovako bogatu pigmentaciju.

Sjenila se jako lijepo nanose te blendaju a da se pri tome ne truse a postojana su tokom čitavog dana bez da se skupljaju u pregibu.

Ovu paletu koristim gotovo svaki dan jer su nijanse baš po mom ukusu te svaka nadopunjava sljedeću.
Kiko zapravo ima krasna sjenila u koja zaista vrijedi uložiti s naglaskom da su im LE palete zaista neprocijenjive vrijednosti valjda.
Jedini je minus da je LE te da nam Kiko kao brand nije dostupan 🙁 . DOSTUPAN nam je ipak 😀 http://www.kikocosmetics.eu/ :D:D:D navalite ;).
Kiko, koliko poznajete taj brand i koje su vaše preporuke?
lp