Non Beauty Favourites #8

dm ebelin yankee candle kaktus ikea knjiga h&m

Na kraju ove serije favorita donosim vam meni drage random favorite gdje odmah moram istaknuti da sam u posljednje vrijeme ovisna o ružama. Svaki tjedan kupujem novi buket i jednostavno čine prostor ugodnijim kako mirisom tako i izgledom.

Iako kod mene posađeno cvijeće baš i ne uspjeva kaktus nije klonuo te štoviše raste i baš mi je drago zbog toga. Inače volim kaktuse i izgledaju mi efektno a ovaj krasi moj makeup kutak i jako sam ponosna na njega i na sebe da kaktus opstaje.

Yankee Candle svijeće jako volim a kroz ožujak sam najčešće palila varijantu svježe ubranih ruža i neku jesensku kombinaciju začina sa primjesom kore drveta.

U dm-u su stigla nova pakiranja maramica i mene su oduševila jer napokon imam savršeno mjesto za njih u svom makeup kutku a da iste ne štrše.

Iako nisam fan srebrnog nakita ogrlica orla iz H&M-a me oduševila i baš ju često nosim. Iako je zaista glomazna jako se lijepo može iskombinirati na košulje i ja ju obožavam.

Zimski vrt (Kristin Hannah) i Komora (John Grisham), dvije su knjige koje sam pročitala tokom ožujka i obje su sjajane te imaju moju preporuku kao zanimljivo štivo.

ikea čajnik žitarice homemade kikiriki maslac lidl

Nedavno sam ponovo bila u posjeti Ikee i kupila sam si crne šalice koje su moja idealna mjera za crnu (tursku) kavu te sam si kupila mali stakleni čajnik (jer imam i veliki isti takav koji obožavam) te staklenu posudu za kombiniranje kave mada je ista ok i za čaj. Sve tri stavke obožavam i koristim na svakodnevnoj bazi po nekoliko puta.

Nadalje, obožavam maslac od kikirikaja opčenito i najčešće ga naručujem sa iHerb stranice ali ovaj sam usputno u Lidlu ubacila u košaricu i oduševila se. Fina aroma nešto malo slanija idealana je kao neki oblik užine.

Počela sam sama kombinirati svoje žitarice jer sam isfrustrirana činjenicom kada kupim npr žitarice sa indijskim oraščićem kojega kada otvorim budu ravno 5 komada. Ništa pretjerano interesantno ali uz žitarice ubacim upravo indijske oraščiće, bademe, brusnicu ili pak neko drugo suho voće ali u poštenom količinskom omjeru. Sitnice me vesele, šta da vam kažem!

Obožavam pisati post sa random favoritima i nadam se da se i vama isti u jednakoj mjeri sviđa? Također me zanimaju i vaši random favoriti jer nekako uvijek otkrijem nešto novo i zanimljivo!?