CHANEL | ‘Play With Colors’ Pop up Store & LES EAUX DE CHANEL ‘PARIS – DEAUVILLE’ & Bleu de Chanel Parfum

U Zadru 24.07.2018. tik do Morskih Orgulja CHANEL je predstavio dvoetažni pop up store koji se prostire na 82 četvorna metra. Sam koncept nije baziran samo na prodaji beauty proizvoda već i na sedam dodatnih beauty usluga za koje je na raspolaganju uvijek jedan od nekoliko CHANEL beauty stručnjaka. Pop up store je otvoren do 31. kolovoza od 9 do 23 sata. U nastavku slijedi nekoliko fotografija s otvorenja a u drugom dijelu posta možete pročitati nešto o dva nova mirisna noviteta s CHANEL potpisom.

LES EAUX DE CHANEL ‘PARIS – DEAUVILLE’ 125ml

Inspirirana s tri omiljene destinacije Gabrielle Chanel, LES EAUX DE CHANEL kolekcija donosi tri mirisa koja je u suradnji s CHANEL Fragrance Creation and Development laboratorijem kreirao parfumer Olivier Polge. PARIS-DEAUVILLE, PARIS-BIARRITZ i PARIS VENISE. Od tri navedena mene se najviše dojmio ‘PARIS – DEAUVILLE’.

Parfem PARIS – DEAUVILLE nosi esenciju šetnje kroz seosku idilu Normandije, odnosno kroz aromatično-citrusne note. Boja koja se nalazi iza mirisa je zelena, intenzivna i gorka nijansa koja istovremeno donosi svježinu i aromatičnost. Nakon živahne energije koju donose kora naranče i aromatično lišće bosiljka, u srcu samog mirisa nalaze se cvjetne note ruže i jasmina .

Bleu de Chanel Parfum 50ml/100ml

Bleu de Chanel prvi puta lansiran je 2010. godine u varijanti toaletne vodice, nova verzija uslijedila je u obliku parfema 2014. godine a 2018. godine pojavljuje se Bleu de Chanel Parfum kao najintenzivnija varijanta. Najintenzivnijom se smatra upravo iz razloga moćnih mirisnih nota koje leže u kombinaciji citrusa i sandalovini.

CHANEL