Vichy Ideal Soleil Bronze spf 30 + GIVEAWAY

IDEAL SOLEIL BRONZE novi je hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osjetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu te idealnu preplanulost jer stimulira prirodnu proizvodnju melanina za zlatni, blistavi i ujednačen ten. Ideal Soleil Bronze omogućuje učinkovitu zaštitu čak i od dugih UV-zraka te blistav, preplanuo i dugotrajniji ten. Filter protiv „sivog tena“ i kompleks s glicerinom udruženi s Tirozinom C ( aktivatorom melanina) pružaju koži lica zlatni, blistavi i ujednačen ten. Proizvod također sadrži Aquabioryl za još više hidratacije. Inovativna tekstura gel-fluida iznimno je svježa, vodenasta, nemasna, neljepljiva te prilagođena čak i za osjetljivu kožu. Ideal Soleil Bronze ne sadrži kremu za samotamnjenje te je dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 za visoku te SPF 50 za vrlo visoku zaštitu. Informativna neobvezujuća preporučena cijena Ideal Soleil Bronze fluida iznosi 132,74 HRK.

Vichy Ideal Soleil Bronze

Proizvode sa zaštitnim faktorom koristim tokom čitave godine tako da me prve zrake sunca koje su se pojavile sa proljećem nisu zatekle nespremnu. Vichy proizvodima sam vjerna već godinama pa tako i njihovoj liniji za zaštitu od sunca. Kako je nedavno lansiran Ideal Soleil Bronze gel-fluid jedva sam čekala isprobati ga s obzirom da je pogodan za osjetljivu kožu jer moja koža trenutno reagira na sve i zaista je jako osjetljiva.

Vichy Ideal Soleil Bronze spf 30 Vichy

Klasična tekstura fluida niti je gusta niti je rijetka, baš lagana i pogodna za mješovitu do masnu kožu, kakav moj tip kože i je. Pri nanošenju brzo se upija u kožu i ostavlja za sobom osjećaj ugode. Dobra je podloga za make up te na mom licu nije stvarala iritacije poput začepljenih pora, prištića, crvenila i sl. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Ideal Soleil Bronze Vichy Vichy Ideal Soleil Bronze tekstura

Zadovoljna sam ovim proizvodom zbog visoke zaštite koju pruža i zato jer je pogodan za moj tip kože i vjerujem da će biti moj najbolji prijatelj tokom ljetnih mjeseci.

Kako bi se i vi adekvatno zaštitili Vichy i ja darivamo 2 sretnice sa područja Hrvatske a sve što trebate napraviti jest da u komentarima ispod ovog posta napišete Vichy Ideal Soleil Bronze. Darivanje traje od danas pa do 10.svibnja do 23:59h a 11.svibnja objavit ću imena dobitnica koje se moraju povratno javiti unutar 24h sa svojim podacima na mail anaviglam@gmail.com a u suprotom izvlačimo nove dobitnice.

Sretno svima!

Vichy giveaway

*pr uzorci