New In #29 – L’Oreal Paris Haul

Glam Bronze La Terra 01&04
Kako je od ovih bronzera sve i krenula tako će krenuti i ovaj post. Naime, obližnja Bipa je imala akciju za kupovinu iznad 99kn poklon jedan od ovih bronzera. Prvo sam i ja tako odabrala jedan, isprobala ga te se vratila po drugi :).
Obožavam bronzere ali ovi su famozni, izuzetno prirodni, lijepo se blendaju, količina od 18g nepotrošiva, ugodan miris i činjenica da ih ne skidam s lica od kupovine puno govori.
Saznala sam da su isti dostupni u Mulleru u prodaji po nekih 70ak kuna u paketiću sa sjajilom koje stoji u onim kuglama pored blagajne.
Color Rich L’Ombre Pure
500 Gold Mania & 301 Escape In Bordeaux
Moja voljena Infaillible sjenila se povlače iz prodaje a mijenjaju ih ova mono sjenila koja su nama dostupna u oskudnom broju nijansi ali što je tu je :(.
Tekstura ovih sjenila me podsjeća na prešane pigmente i izuzetno su pigmentirana. Malo se truse ali efekt koji pružaju vrijedi truda a k tome su postojana satima bez pomaka.
True Match Foundation
D3-W3 Beige Dore/Golden Beige
Zbunjujući naziv nijanse ali je ista pun pogodak pa se neću žaliti.
Ovaj puder sam dugo željela isprobati ali nikada nije bilo prostora u mojoj polici za još jedan puder, uglavnom, ovo je bio pravi trenutak za isprobavanje.
Sviđa mi se tekstura, prekrivanje i finiš koji ostavlja. Iako sam pročitala u par navrata da i nije najbolji izbor za mješovitu kožu ja sam jako zadovoljna i zapravo me podsjeća na jednu podlogu samo nikako da se prisjetim :/, ako je i kod vas isti slučaj podsjetite me ;).
Color Rich Intense 297 Red Passion & Color Rich Julianne’s Nude
U predzadnjem new in postu (#25) spomenula sam kako sam nakon dugo vremena kupila L’Oreal-ov ruž i zapravo me ta nostalgija ponukala da posegnem za još kojim. Naime, ja sam prije obožavala L’Orealove ruževe, mislim da su mi to jedni od prvih ruževe i to još iz osnovne škole, da budem preciznija da je ljubav zaiskrila sa ovim ruževima na malom maturalcu (ako se to tako zove). Radilo se o jednoj nude nijansi i pakiranje je bilo crno, uglavnom, mislim da sam upravo tu nijansu kupila bezbroj puta no više ista nije u prodaji :(.
Dakle, što čini ove ruževe posebnima? Volim tu kremastu teksturu, postojanost, pigmentaciju te onaj neodređeni miris a opet ponavljam da bude uspomene pa zaista moraju biti posebni. Zapravo, u konačnici, kako ne voljeti ruževe koji su uz mene zadnjih 15 godina :/, nemoguće.
Nude nijansa za svaki dan a crvena za večernju varijantu, krasna kombinacija.
Ukoliko ste i vi ljubitelj L’Orealovih ruževa zanima me da li ih kupujete još negdje osim kod nas jer izbor nijansi je manje no oskudan?
 prirodno svijetlo
umjetno svijetlo
 
L’Oreal Paris je zaista brand moje mladosti, koji je to brand za vas?
Također, ponavljam upit, ako kupujete L’Orealove proizvode van Hr zamolila bi vas za linkove 😉 ?
Ivana
lp