Beauty Favourites /makeup/ #11

 

*ENTER FB GIVEAWAY -japanska metoda iscrtavanja obrva*

giorgio armani beauty dior mac tarte bourjois charlotte tilbury hourglass

Makeup je nekako baš dominirao ožujkom ali to je možda zato jer je stiglo proljeće i nekako kao da imam potrebu za bojama i ekperimentiranjem. Iako sam željela ubaciti još čitav niz proizvoda odlučila sam selektirati proizvode koje sam baš koristila svakoga dana.

giorgio armani dior mac bourjois tarte

Dior Star tekući puder čiju sam recenziju objavila u ovom postu koristila sam u kombinaciji sa malo Giorgio Armani Face Fabric-a i MAC Lustre Drops. S obzirom da sam u drugom mjesecu bila pod antibioticima moja koža jako reagira na njih pa sam tokom ožujka trebala malo jače prekrivanje koje mi je ova kombinacija savršeno pružala.

Definitivno moje otkriće na području korektora je Giorgio Armani Maestro Eraser o kojemu možete moje dojmove pročitati u ovom postu dok čekate na recenziju.

Bourjois Silk Edition puder u kamenu odličan je za ovaj prijelazni period, iako bi na suhoj i normalnoj koži bio previše matirajući za moju mješovitu kožu je idealan a zadovoljna sam i prekrivanjem koje pruža.

Tarte Smooth Operator sam testirala i zapravo gotovo potrošila jer se radi o tester pakiranju transparentnog pudera u prahu koji je naprosto savršen i već tražim načine kako doći do full size proizvoda mada prije toga moram potrošiti zalihe drugih pudera ovog tipa.

charlotte tilbury hourglass

Charlotte Tilbury bronzer i highlighter te kist sa istim potpisom su savršena kombinacija. Vrlo suptilno nijansiranje sa oba proizvoda koristeći savršeni kist za konturiranje zaista nisu bez razloga toliko hvaljeni a meni je drago da nisu podbacili.

Hourglass Dim Infusion savršena proljetno/ljetna nijansa rumenila za koju vjerujem da će u narednim mjesecima biti moj stalni favorit.

lancome clarins mac tarte giorgio armani

Divne proljetne boje svakom bi izmamile osmijeh na lice tako da su mi jutarnja šminkanja nakon zimskog sivila baš uživancija, naime, ja sam budna već u 5h i nisam baš uvijek od volje ali vedra i topla jutra za razliku od onih tmurnih sivih su svakako poticaj.

lancome

O Lancome laku za nokte u nijansi 559M mogli ste pročitati u ovoj recenziji a ja mu se ne mogu nadiviti jer osim što je divan svojom nijansom jednako je tako odličan po pitanju postojanosti i pigmentaciji.

clarins mac

MAC Dervish olovka za usne u kombinaciji sa Clarins Lip Balmom čine idealnu proljetnu nijansu dok MAC-ov Paint Pot u nijansi Perky čini odličnu podlogu za MAC-ova sjenila Coopering i Antiqued koja bi obično nadopunila sa MAC-ovim olovkama za oči u nijansama Teddy i NW25/NC30.

giorgio armani tarte mac

Moje trepavice se polako vraćaju u normalu a i ja im dajem punu pažnju. Naime, postale su jako rijetke i ravne, mislim da čak i znam razlog ali kako sam još u nagađanju neću bez potrebe optuživati već sam se radije bacila na obnovu istih. Uglavnom, MAC-ov uvijač je fantastičan i baš sam jako zadovoljna kao i sa Giorgio Armani Eyes To Kill vodootpornom maskarom sa kojom jedino imam problem pri skidanju koji mi stvara nervozu pa sam odlučila dati šansu tester pakiranju Tarte maskare koja me oborila s nogu. Zašto nam je samo taj Tarte nedostupan!?

To su bili moji mjesečni makeup favoriti a sada me zanimaju vaši?