MAC Paint Pot ( Quite Natural, Groundwork, Camel Coat, Painterly, Bare Study, Soft Orche )

Kategorije: MAC, Makeup, Sjenila

Ukoliko biste me pitali koji je jedan proizvod koji vam baš treba od MAC-a i koji je definitivno nezamjenjiv, za mene bi to bio paint pot ;).

Više o istom u nastavku posta.

Moj prvi paint pot mi je otkrila Jasmina (Make Up Arena) i od tada ih samo skupljam, jer treba ih skupiti sve 😛 !

Za sada posjedujem 6 nijansi od kojih su dva u tester varijanti. Vjerujem da neću stati na 6 ali vam mogu reći da u ovih 6 imam favorita bez kojega ne mogu i čiju rezervu već sada imam iako sam tek na pola sa istim ;).

Paint pot-ove koristim uvijek kao bazu i od kada sam ih otkrila kao takve druge baze ni ne kupujem jer mi ni ne trebaju. Ponekad čak posegnem za istima u varijanti sjenila koje tek toliko fiksiram sa nekim nude sjenilom mada nije ni to potrebno koliko su postojani.
Cijena paint pot-ova iznosi 24$ prema MAC USA web shopu a dolaze u staklenoj teglici te sadrže 5 grama.

Redom nijanse koje imam su sljedeće …

Kako se radi o kremastoj teksturi nanosim ih sintetičkim plosnatim kistom te također sa sintetičkim izblendam prema potrebi. 
Svih šest nijansi je iznimno pigmentirano.
 …. odozgo prema dolje …
( Quite Natural, Groundwork, Camel Coat, Painterly, Bare Study, Soft Orche )

Moj favorit je definitivno Groundwork jer se idealno stopi sa mojim očima i tenom te djeluje jako prirodno mada mu je posljednji koji sam kupila Camel Coat opasna konkurencija.
Mala napomena je za Soft Orche, na slici je novi jer još koristim posljednje mrvice testera pa da ne mislite da ga nisam niti isprobala. 😀
Svih navedenih 6 paint pot-ova su jednako postojani tokom čitavog dana i definitivno moram ponoviti da su po meni ovo proizvodi koje od MAC-a morate isprobati, ukoliko već jeste zanimaju me i vaši dojmovi ??
Ivana
lp