Olivalova linija proizvoda za lice sa smiljem [giveaway]

Smilje – nježnost za bezvremensku ljepotu

Potpuno prirodni sastav, kombinacija visokovrijednih ulja s biljnim ekstraktima i eterično ulje smilja glavne su odlike Olivalove linije za lice od smilja. Smilje ili imortelle dobro je poznata mediteranska biljka s izvanrednim svojstvima. Iako naizgled nježna zapravo posjeduje nevjerojatnu snagu i vrlo je izdržljiva budući da raste na kamenjaru. Posjeduje anti-age djelovanje, ublažava bore i revitalizira kožu koja doista blista. Sve tri kreme posjeduju međunarodni certifikat za prirodnu kozmetiku Natrue.

Olival

U kolekciji se nalaze tri kreme za lice, a podijeljene su prema tipovima kože:

Ekstrahidratantna dnevna krema (69,90 kn): Namijenjena je normalnoj, suhoj i osjetljivoj koži. Sadrži ulje jojobe i pšeničnih klica, ekstrakt matičnjaka i mrkve. Kožu hrani, njeguje i daje joj vlažnost.

Regenerativna krema za posebnu njegu (59,90 kn) za problematičnu kožu sklonu aknama, mješovitu i masnu kožu. Obogaćena je uljima makadamije i noćurka uz dodatak ekstrakta nevena i gospine trave. Potiče obnavljanje površinskih stanica kože te ju hrani i daje joj vlažnost.

Ekstra bogata noćna krema (62,90 kn) za sve tipove kože : ekstra bogata krema s uljem smilja za noćnu njegu. Sadrži ulje masline, sezama i marelice uz ekstrakt kamilice i aloa vere. Opušta i obnavlja kožu.

Važno je napomenuti da su sve tri kreme pakirane u posebne bočice gdje proizvod ne dolazi u kontakt sa zrakom ili rukama u tzv. „airless pumpicu“ pa je moguće jednostavno istisnuti potrebnu količinu kreme.

Olival giveaway darivanje

Kreme od smilja možete kupiti u DM-u, Intersparu, BIPA drogeriji, Müller trgovinama, Super Konzumu i bolje opremljenim ljekarnama no možete ih osvojiti i na ovotjednom darivanju povodom blogorođendana jer Olival je dugogodišnji partner bloga te njihove proizvode i sama koristim i volim.

Blogorođendansko darivanje {uvjeti i pravila}

Internacionalno darivanje traje u periodu od 24.11.2015. do 30.11.2015. do 23:59h te se u tom periodu možete prijaviti na način da ispod ovog posta u komentarima navedete naziv proizvoda koji želite osvojiti i pored Olival & Anaviglam giveaway, ali isto to možete učiniti i na Facebook stranici bloga klikom na ovaj link te vam se na taj način udvostručuje šansa za osvajanje željene nagrade. Dobitnice su tri te će iste biti izvučene u utorak 1.12.2015. i njihova imena će biti objavljena u toku dana na blogu no ja ću iste kontaktirati na mail koji ostave pri prijavi u komentarima. Na taj isti mail moraju mi odgovoriti unutar naredna 24h u protivnom izvlačim druge dobitnice.

Svima želim puno sreće no ukoliko ne osvojite nagradu u ovom darivanju budite bez brige jer blogorođendan slavimo do kraja godine te vas čeka još puno darivanja i lijepih nagrada, više o narednim darivanjima možete saznati klikom na ovaj link.