Eucerin Elasticity+Filler & Hansaplast | GIVEAWAY završen

Kategorije: Eucerin, Giveaway, Hansaplast

*Prije svega, hvala svima na sudjelovanju u ovom darivanju a sretne dobitnice su Silvija i Željena kojima čestitam uz napomenu da se uskoro ponovo igramo!

EUCERIN ELASTICITY+FILLER
Nova intenzivna njega za bezvremenski lijepu zrelu kožu

Većina žena prihvaća da se biološki sat ne može okrenuti unatrag. Bore nastale mimikom i smijanjem veći žena ne smeta, ali to ne znači da moraju prihvatiti i ostale znakove starenja kao što su gubitak elastičnosti, duboke bore i blijed ten. Svaka žena se želi osjećati ugodno u svojoj koži i usporiti vidljive znakove starenja, kako bi što duže zadržala trenutno stanje kože. Eksperti za dermatološko-kozmetičku njegu kože tu su želju prenijeli u kompleksnu intenzivnu njegu za bezvremenski lijepu zrelost kože. Inovativna kombinacija učinkovitih preparata za njegu Eucerin ELASTICITY+FILLER ciljano pomaže zreloj i zahtjevnoj koži. Nova formula potiče proizvodnju kolagena u koži koji povećava elastičnost kože dok su duboke bore vidno smanjene. Na taj način struktura kože postaje jača i svježijeg izgleda.

PRVO ULJE ZA NJEGU LICA I BEZVREMENSKI LIJEPU KOŽU OD EUCERINA
Eucerin ELASTICITY+FILLER linija je rezultat intenzivnih istraživanja. Formula objedinjuje najnovija znanstvena otkrića i tehnologije s ugodnom, intenzivno hranjivom teksturom.

Vrhunac linije je ELASTICITY FILLER ulje za njegu lica, prvo njegujuće ulje od EUCERINA koje brine za osjetno čvršću kožu, poboljšava elastičnost i mekoću kože. Hranjiva formula s arganovim uljem, uljem sikavice i vitaminom E njeguje kožu, zaglađuje ju i vraća svježiji izgled kože bez masnog sjaja. Biljna ulja sadrže lipide koji su slični sastavu lipida kože, stoga ih koža dobro prihvaća i iskorištava. Arganovo ulje poboljšava elastičnost i intenzivno zaglađuje kožu. Dobiva se iz sjemenke drva argana i bogato je esencijalnim masnim kiselinama i antioksidansima. U kombinaciji s uljem sikavice, formula intenzivno njeguje kožu i pruža blistav ten. Vitamin E djeluje protiv oksidativnog stresa i povećava otpornost kože na vanjske štetne utjecaje. Bogato ELASTICITY+FILLER ulje za njegu lica pravo je blago za zrelu i zahtjevnu kožu.

HANSAPLAST ANTI-CALLUS

Njega stopala može biti vrlo jednostavna, ugodna i opuštajuća. Kako bi vaša stopala ostala meka vodite računa o hidraciji. Kožu stopala također je potrebno njegovati hidrantnim kremama kako ne bi postala gruba i isušena. Svakodnevnim nanošenjem Hansaplast Anti Callus kreme za stopala s urejom koža stopala postaje mekana i glatka tijekom cijelog dana.

ANTI-CALLUS KREMA S UREJOM PROTIV ZADEBLJANE KOŽE STOPALA
Sadrži visoko djelotvornu, koncentriranu ureju koja smanjuje zadebljanje i tehnologiju akvaporina. Formula osvježava kožu i daje dugotrajne rezultate. Koža je meka i podatna već nakon 4 dana uporabe.

Darivanje {pravila}
Internacionalno darivanje traje u periodu od 27.02.2017. do 05.03.2017. do 23:59h te se u tom periodu možete prijaviti tako da ispod ovog posta u komentarima napišete Eucerin & Hansaplast & Anaviglam Giveaway a nagrade su dva paketa za dvije dobitnice, svaki paket sadrži po jedan primjerak Eucerin ELASTICITY+FILLER ulja i po jedan primjerak Hansaplast ANTI-CALLUS kreme. Sretni dobitnici bit će izvučeni 06.03.2017. a imena će biti objavljena na blogu istoga dana, sve što je tada potrebno jest odgovoriti na mail koji ću vam poslati u naredna 24h.
Prijaviti se možete i na Facebook-u klikom na ovaj link.
Svima želim puno sreće!

Tagovi: