Nivea | Linija za čišćenje lica – oči

Nivea face cleanser

NIVEA Double Effect losion za uklanjanje šminke

“Odstranjivač šminke oko očiju djeluje u dvije faze te uz pomoć ekstrakta različka učinkovito, ali nježno odstranjuje čak i vodootpornu šminku istovremeno pružajući potrebnu njegu. Njegova dvofazna formula s provitaminom B5 brzo i temeljito uklanja i najotporniju šminku bez trljanja.
Preporučena MPC (125 ml): 33,90 kn”

Moj osobni favorit za uklanjanje šminke sa očiju je upravo Nivea Double Effect losion drogerijskog ranga. Izuzetno temeljit te pogodan i za osjetljive oči. Uspješno skida i vodootpornu maskaru i tuš i to čak bez puno muke, s obzirom da je to inače problematično sa drugim čistačima. Prije upotrebe trebalo bi ga protresti da se dvije komponente spoje i uz pomoć blazinice sa lakoćom uklanjate šminku sa kapka. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Nivea makeup

NIVEA odstranjivač vodootporne šminke

“Sadrži ekstrakt kamilice i provitamin B5 što ga čini prikladnim za osjetljivo područje oko očiju. Uklanja čak i vodootpornu šminku (bez potrebe za trljanjem) te njeguje i štiti trepavice.
Preporučena MPC (125 ml): 33,90 kn”

Jednako učinkovit odstranjivač za vodootpornu šminku kao i prethodno navedeni uz malu opasku da se ovdje radi o nekoj kremastijoj teksturi koja je samim time i bogatija te tako nježnija prema okoloočnom području. Iako je moj favorit prethodni odstranjivač i to samo zbog teksture, jer ja preferiram laganije formule, mislim da ne možete pogriješiti pri odabiru ukoliko tražite jedan povoljni ali jako učinkovit odstranjivač makeup-a. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Nivea makeup remover

NIVEA nježni odstranjivač šminke oko očiju

“Zahvaljujući formuli koja sadrži provitamin B5 učinkovito uklanja maskaru te nježno čisti i hidratizira osjetljivo područje oko očiju.
Preporučena MPC (125 ml): 33,90 kn”

Ovo je nešto laganiji odstranjivač za razliku od prethodna dva i sa ovim nećete biti uspješni pri uklanjanju vodootporne šminke no zato klasičnu maskaru i razna sjenila skida bez problem a da pritom nekako baš godi očima na kraju dana. Sviđa mi se jer je pogodan za osjetljive oči te meni nije smetao i u najgorim alergijskim fazama a to je tada jako bitno. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Nivea makeup remover sensetiv

Sva tri Nivea odstranjivača prihvatljivih su cijena i mogu se naći u svim drogerijama u Hrvatskoj. Smatram da je zadovoljen omjer cijene i kvalitete te da ću ih ja nastaviti koristiti i u budućnosti. Koji god da odaberete ne možete pogriješiti jer razlika je samo u vašim potrebama koje imate od odstranjivača šminke.

Nivea odstranjivač šminke

Da li ste isprobali neki od navedenih odstranjivača i da li ste zadovoljni? Imate li vi svoje preporuke?

Nivea skincare

*pr uzorci

Tagovi: