Hair New In #23

Koliko god ja voljela kozmetiku, podjednako dekorativu i preparativu, moju veliku pažnju zauzimaju i proizvodi za kosu, koji također spadaju u segment kozmetike mada su najčešće u nekom drugom planu. Moja kosa je tanka ali duga, nije tretirana kemijskim tretmanima (uključujući i bojanje kose) i zapravo sam jako oprezna po pitanju kose i sa jednakim oprezom testiram različite proizvode.
Danas vam donosim jedan new in post isključivo sa proizvodima za kosu i nadam se da će vam se isti svidjeti.

Valera sušila su poluprofesionalna sušila koja su nešto skuplji ali opravdavaju cijenu. Upravo sam ovaj koji sam i odabrala imala duži period na WL i kada sam ga ugledala na sniženju nisam se ni na trenutak premišljala.

Moj odabir je bio model Swiss Nano 9400 Ionic – 2400W a uz njega sam kupila i difuzor koji meni zaista dobro dođe kada želim brzinski dobiti kovrče.
Što znači kada puše hladno iz sušila i kako kosa bez feniranja također može izgledati jako lijepo su jedne od bitnih stavki koje sam dobila s kupovinom ovog sušila za kosu a ono najbolje u svemu je da kosu sada upola brže osušim za razliku koliko je sušenje trajalo sa prethodnim fenom koji je također bio dobar ali ipak ne ovoliko dobar :).

Big Sexy Hair je američki brand hvaljen upravo od strane američkih blogerica ali kod mene je podbacio :/. 
Big Volume Shampoo dolazi u gelastoj formi i treba ga zaista jako puno da zapjeni i nekako su meni nužna tri šamponiranja za neki efekt koji i nije pretjerano impresivan :/. Uglavnom, još sam u fazi testiranja pa dojmove očekujte kada ga potrošim, što i nije tako daleko gledajući kako se zaista prebrzo troši.
Big Dense Thickening Spray je nešto što sam silno željela isprobati i polagala sam ogromne nade u njega ali na kraju sam pod dojmom tako/tako. Naime, ukoliko ga stavim previše kosa bude ljepljiva i klone a ako ga nanesem premalo kosa izgleda kao da ništa na nju nisam niti stavila a koja je točno potrebna količina još nisam otkrila. Sad se trudim špricati ga točno na korijen sa što veće udaljenosti jer zaista nije ugodan osjećaj uništiti svježe opranu kosu. 

L’Oreal Professionnel Mythic Oil već dugo svi hvale i preporuke pršte na sve strane. Potaknuta tom činjenicom, napokon sam naručila i ja svoj primjerak i sada mi je samo žao što ga nisam prije naručila.
Mekana i podatna kosa ugodnog mirisa … ah, što više poželjeti.

L’Oreal Professionnel Solar Sublime Advanced Protection Spray je sprej za njegu kose tokom ljetnih mjeseci i ja ga koristim svakoga ljeta unazad tri četiri godine. Koristim ga na plaži, na bazenu ali i na svakodnevnoj bazi, jednostavno želim zaštiti svoju kosu od štetnosti sunčevih zraka. Recenzija uskoro ;).

*Kerastase Soleil šampon i CC krema koja je novitet na tržištu. Ova dva proizvoda ću zaista (kako mi se čini) obožavati tokom ljetnog perioda. Šampon sam imala priliku prije već koristiti i bila sam zadovoljna a CC kremu sam već sada počela koristiti 🙂 no dojmove vam otkrijem u recenziji ;).

L’Oreal Paris #Txt sprej za teksturu kose te sprej za kovrčanje kose, volim, volim, volim, odnosno, volim omjer cijene i kvalitete a bez spreja za teksturu više ne funkcioniram, ovo mi je naime već treće pakiranje.

Schwarzkopf got2be Powder Spray i Oil Spray, idealna kombinacija, puderasti sprej za korijen kose a sprej na uljnoj bazi za ostatak kose. Volumen+sjaj=idealna kosa!

Lee Stafford je britanski brand koji sam kupila za probu s obzirom da se Tigi povlači sa našeg tržišta pa sam ovaj brand doživjela kao alternativu. Krema za kovrče, maska koja pomaže rastu kose te pjena su tri proizvoda koja trenutno koristim i podjednako volim. Neodoljiv miris i korektna kvaliteta su sasvim dovoljni da isprobam i ostatak asortimana.

Još u jučerašnjem postu napisala sam kako se Tigi povlači sa našeg tržišta 🙁 te vam spomenula outlet koji drži nekoliko Tigi proizvoda koji su 50% sniženi. Uglavnom, što je na polici bilo prije nešto više od mjesec dana ja sam kupila, dakle, iza mene je ostalo još komada ali ja sam od svakog primjerka uzela po jedan, no prijateljica koja je bila u tom outletu prošli tjedan kaže da i dalje sve navedeno imaju te da su dodali još par Tigi proizvoda.
Ego Boost i Body Booster sam već koristila pa vam uskoro donosim recenzije a ostatak tek isprobavam. Uglavnom, ukoliko ste zainteresirani za Tigi proizvode svakako neka vam se Ego Boost nađe na popisu jer je to jedan odličan regenerator koji kosu njeguje a ista po nanošenju miriši satima.

Nostalgičar u meni se prisjetio koliko sam voljela Tigi proizvode pa sam se počastila sa pjenom koja je famozna ako vaša kosa traži dodatnog volumena – Candy Fixations Totally Baked.

Najbolja krema za definiranje kovrča koja će mi možda najviše nedostajati, ali uvijek imam online opciju kupovine 🙂 – On the Rebound.

Za kraj sam ostavila *ekstenzije na klipse koje su mi nedavno ustupljene i sa kojima sam zadovoljna te uskoro te dojmove podijelim i sa vama. 
To bi bilo to, zasada 🙂 … koliko pažnje vi pridajete svojoj kosi i imate li nekih favorita u posljednje vrijeme vrijednih pažnje?

*pr uzorak

Ivana
lp