Lifestyle | Radna atmosfera kod kuće

Nedavno sam vam u jednom od prethodnih postova ukratko opisala svoje obaveze kao blogera i moram priznati da je ta tema doživjela pozitivan feedback, stoga bi vam se željela zahvaliti na svoj potpori koju mi pružate. Uglavnom, stiglo je naknadnih upita koji su me iznenadili jer su nešto osobnije prirode pa sam se u današnjem postu odlučila osvrnuti na radnu atmosferu mog doma jer kod kuće i radim na svom blogu.

Iako imam prekrasanu prostoriju namijenjenu upravo radu kod kuće, nekako rijetko pišem u tom okruženju, možda zato što se tamo šminkam i spremam pa nekako želim zadržati opušteniju atmosferu te prostorije. Najčešće slikam i pišem u dnevnoj sobi jer ista ima najviše svijetla, a svijetlo je prijeko potrebno za kvalitetne fotografije a i ja sama više volim provoditi vrijeme u takvim prostorima. Također, dok slikam i pišem uvijek slušam glazbu a što se izbora tiče ja tu zaista nisam izbirljiva i mogu slušati svašta, stoga odabir ovisi o mom trenutnom raspoloženju. Osim glazbe u podlozi, negdje sa strane moram imati pri ruci rokovnik i olovku jer ja sam osoba koja sve mora zapisati, nekakvo piće a to je njačešće kava te ukusnu slasticu koja me trgne od umora. S obzirom na moje jako suhe ruke ali i usne, pri ruci također moram imati kremu za ruke te balzam za usne. Trenutno imam dva favorita iz ovih kategorija a riječ je o NUXE Reve De Miel balzamu za usne i Afrodita Cotton&Silk kremi za ruke. Mirisne svijeće uvijek gore u dnevnoj sobi stoga iste gore i kada radim na blogu, jednostavno volim miris i ugođaj koji šire prostorijom. Ovoga Božića počastila sam se sa novim laptopom i jako sam zadovoljna, radi se o DELL Inspiron 5567 uređaju a više o njemu možete saznati klikom na ovaj link.

Kada je sve bitno spremno za što ugodniju radnu atmosferu tada na red dolazi jedna sporedna stvar a radi se o udobnosti, odnosno ugodnoj i udobnoj odjeći. Iako trenirke i nisu baš nešto što rado kupujem i nosim moram priznati da su daleko najugodnija odjeća, posebno za rad kod kuće i posebno ako kao i ja volite raditi na računalu tako da sjedite na podu. Tijekom cijelog školovanja moj način učenja bio je vezan uz pod, jednostavno ima nešto posebno u tom i ne tako udobnom sjedenju na podu, da ja i dan danas imam potrebu sjesti uz stol na pod i tipkati, valjda je stvar navike. U svakom slučaju, s obzirom da trenirke ne nosim van svoja četiri zida nekako uvijek težim ka tome da ih kupim po pristupačnoj cijeni a da je kvaliteta solidna. Nedavno sam naručila sa web shopa Zaful i DressLily tri trenirke kojima sam jako zadovoljna. Dvije trenirke su naručene kao komplet sa gornjim i donjim dijelom a jednu sam naručila odvojeno gornji i donji dio. Materijal je fantastičan, mekan i ugodan, održavanje je također jednostavno a dizajn zanimljiv i kreativan jer ne radi se nekako o klasičnim trenirkama koje možete kupiti u gotovo svakom dućanu. U nastavku vam ostavljam linkove a posebna preporuka ide za sivu majicu sa crvenim usnama koja je apsolutno fantastična zbog svojih zanimljivih detalja.

Lip Print Kangaroo Pocket Hoodie – link | Loose Fitting Jogging Pants – link | Graphic Sweatshirt with Jogger Pants – link | Velvet Hoodie and Sweatpants – link

Ovaj post je prvi post u 2017-oj godini i baš mi je drago da sam vas upoznala sa pozadinom priče kako i gdje ovaj blog nastaje. U ovoj godini pripremam vam još mnogo šarolikog sadržaja za koji se nadam da će vam se dopasti. Isto tako, željela bi i svima vama poželjeti puno sreće, zdravlja, ljubavi i uspjeha te da vam se sve želje koji si vi sami poželite u 2017-oj i ostvare.

MakeUp; BECCA Ultimate Coverage Complexion Creme (Sand), Hourglass Ambient Lighting Powder (Diffused Light), The Sculpting Powder (Light), theBalm Instain Blush (Pinstripe), Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (Granite), Benefit Gimme Brow (5), Jouer Essential Matte & Shimmer Palette, Giorgio Armani Eyes To Kill Mascara, Dior Rouge 999 Matte.