La Roche Posay – Anthelios XL

Kako bismo izbjegli posljedice pretjeranog izlaganja suncu potrebno je pravilno zaštititi kožu lica uoči proljetnih i ljetnih vrućina. La Roche-Posay predstavlja novitet u liniji Anthelios: prvu La Roche-Posay gel-kremu s „dry touch“ teksturom koja pruža trenutno upijanje bez masnog sjaja  ibijelih tragova. Linija Anthelios također nudi  rješenjeza zaštitu lica od sunca u obojenoj varijanti: Anthelios obojeni ekstremni fluid 50+ pruža vrlo visoku zaštitu od UV zraka uz lagani make-up učinak. Stoga na vrijeme zaštitite svoju kožu proizvodima koji su posebno  prilagođeni  koži Vašeg lica!

LA ROCHE- POSAY BRINE SE ZA ZAŠTITU VAŠEG LICA OD SUNCA

Anthelios XL godinama štiti  osjetljivu kožu sklonu alergijskim reakcijama  na sunce pružajući joj izrazito visoku UVA zaštitu (UVA nivo zaštite jeviši od europske preporuke) s malim brojem sastojakaposebnoformuliranih tekstura, pogodnih za sve tipove kože i izlaganja.  Ne smijemo zaboraviti da koža pamti i ne oprašta, stoga ju treba   pravilno zaštititi uoči proljetnih i ljetnih vrućina te sve jačeg UV zračenja.  Lice je pri tome najizloženije, najčešće zbog nedovoljne brige o njezi, pa je vrlo važna pravovremena zaštita lica proizvodima visokog zaštitnog faktora koji su posebno prilagođeni koži lica.

PRVA LA ROCHE-POSAY GEL-KREMA S DRY TOUCH TEKSTUROM

U toplijim su krajevima proizvodi za zaštitu od sunca pod posebnim povećalom: topla klima i velikavlažnost zrakapovisujuočekivanja dermatologa i njihovih pacijenata koji tražeučinkovito rješenje prilagodljivo svakodnevnoj uporabi:  jednostavno i ugodno nanošenje, nemasna i neljepljivatekstura koja se nakon nanošenja ne sjaji. To su zahtjevi na koje Anthelios ima spremno rješenje: visoka UVA-UVB zaštita u kombinaciji s novom „dry touch“ teksturom. Novitet u liniji Anthelios predstavlja korak naprijed  u zaštiti od sunca sa trenutnim učinkom na koži: Anthelios gel-krema za lice s „dry touch“ teksturom za bolji život osjetljive kože!

ANTHELIOS XL „dry touch“ gel-krema za lice SPF 50+ pruža optimalnu zaštitu zahvaljujući patentiranom sustavu Mexoplex® u kombinaciji s izvorskom vodom La Roche-Posay s umirujućim i antioksidativnim svojstvima. Jedinstvena „dry touch“ tekstura  omogućuje trenutno upijanje  bez masnog sjaja i  bijelih tragova. Proizvod je vodootporan, nekomedogen, ne sadrži  parfeme i paraben te je pogodan za normalnu i masnu kožu. Novitet u liniji Anthelios pružaoptimalnu toleranciju i smanjen sadržaj kemijskih filtera.
Inovativna formula Anthelios gel-kreme s „dry touch“ teksturom pruža trenutno upijanje te stoga ne ostavlja bijele tragove ni masni sjaj. Formula je osnažena „toque seco“ (dry touch) inovacijom prilagođenom proizvodima za zaštitu od sunca korištenim u toplim krajevima. Nakon nanošenja ANTHELIOS ima mat učinak na kožu, što je posebno važno za kožu sklonu znojenju te masnom sjaju.Upravo mat učinak potiče kontinuirano nanošenjeza zdraviji i ljepši izgled osjetljive kože.
NAJVIŠA ZAŠTITA OD UVA I UVB ZRAKA UZ LAGANI MAKE-UP UČINAK!
ANTHELIOS XL obojeni ekstremni fluid 50+ koži pruža vrlo visoku zaštitu od UVA i UVB zraka uz lagani make-up učinak. Inovativna obojena tekstura pruža izniman osjećaj ugode, osvježenja i hidratacije te omogućuje cjelodnevno nanošenje bez neugodnog osjećaja ljepljivosti i masnoće. Proizvod pruža vrlo visoku zaštitu za osobe s osjetljivom kožom sklonom alergijskim reakcijama  na sunce, u obojenoj varijanti za prirodan i nemastan sjaj.
ANTHELIOS XL- VISOKA ZAŠTITA ZA OSJETLJIVU KOŽU LICA
Anthelios proizvodi za lice namijenjeni su svim tipovima kože. Sprječavaju oštećenja kože uzrokovana suncem, različite fotoalergijske i fototoksične reakcije, pigmentaciju te prerano starenje kože. Uz „dry touch“ gel-kremu i obojeni ekstremni fluid, linija Anthelios nudi vrlo visoku zaštitu za svaki tip kože lica: Obojena topiva krema za lice SPF 50+, baršunasti losion SPF 50+ te Anthelios AC  matirajući ekstremni fluid SPF 30 samo su neki od proizvoda za visoku zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja. Stoga na vrijeme zaštitite svoju kožu  proizvodima koji su posebno prilagođeni koži Vašeg lica!
ANTHELIOS XL GEL-KREMA ZA LICE- DRY TOUCH TEKSTURA 50ml: 116 HRK*
ANTHELIOS XL OBOJENI EKSTREMNI FLUID ZA LICE SPF 50+ 50ml:  120 HRK*
*Cijena je informativna i može varirati ovisno o Pravilniku cijena ljekarne.
Za više informacija o pravilnoj zaštiti od sunca, liniji ANTHELIOSkao i savjete dermatologa i iskustva potrošača od sada možete pronaći ina www.laroche-posay.com.hr
*pr objava

Tagovi: