New In (special) #43

Beauty Haul New In Anaviglam beauty blogger

Nedavno mi je stigao jedan krasan paket koji je malo je reći ogroman a k tome pun proizvoda koje sam si željela godinama. To je poklon drage Jasmine sa bloga Make Up Arena te veže i rođendan i Božić i Novu Godinu i ja se moram još jednom srdačno zahvaliti (hugs & kisses) jer ovo je i više od poklona.

Svi proizvodi će doći na red za recenziju pa neću puno duljiti o njima u današnjem postu mada sam ih već sve stigla isprobati a neki su već u redovnoj upotrebi. Kao što sam natuknula, na poklon sam dobila neke proizvode koje sam si jako dugo željela (čitaj zadnje dvije tri godine) ali isti su mi uvijek bili nedostupni tako da sam jako ganuta gestom jer vjerujem da ni Jasmini nije bilo lako doći da njih.

Krenimo po redu …

Tarte

Tarte je jedan od branova čiji su mi proizvodi jednostavno nedostupni a uvijek zanimljivi. Dugo sam si željela isprobati barem jedno rumenilo, njihovu maskaru i famozno Maracuja ulje a kad tamo na poklon dobijem sve navedeno pa i više.

Tarte blush rumenilo

Predivni blagdanski setovi i dugo željeni proizvodi, ne može biti bolje od navedene kombinacije. Paleta sa čak pet Tarte rumenila je toliko neprocjenjiva da mislim da si još dugo vremena neću kupiti niti jedno rumenilo jer ova je paleta sve što jednoj ženi treba. Ne trebam niti spominjati kako su ta famozna Tarte rumenila ispunila sva moja očekivanja i u potpunosti razumijem zašto su toliko hvaljena.

Tarte lipgloss oil mascara

Nadalje, našao se tu još jedan Tarte set. Radi se o krasnom neseseru koji će biti u redovnoj upotrebi bilo da sam na putu bilo da u njega odlažem neke kozmetičke proizvode koji čekaju na otvaranje. Sadržaj nesesra je također pun pogodak, ruž u obliku olovke koji me oduševio jer nijansa je jednostavno predivna, opisala bi ju kao “my lips but better with shine finish”, nadalje, tu je i jedno krasno sjajilo, dugo željena maskara, kremasto rumenilo, Maracuja ulje te puder u prahu za matiranje.

Tarte makeup haul

Osobno bi bila jako sretna i sa samo navedenim proizvodima ali tu je izvirila i jedna prelijepa paleta sjenila u koju ja i danas još gledam i divim se.

Tarte eyeshadow palette

Ova paleta je san snova jer nijanse su kao stvorene za mene a k tome su apsolutno sve iskoristive. Jako puno su hvaljena Tarte sjenila pa se baš veselim upotrebi i kreiranju lookova.

Soap and Glory makeup

Soap and Glory make up je također stavka koju sam si željela isprobati jako dugo a koja je isto tako uvijek bila nedostupna. Bronzer, korektor 3u1 te puder za matiranje stoje na mojoj wl već više od godinu dana, možete si zamisliti koliko sam sretna bila kada sam ugledala ove proizvode.

Soap and Glory skincare

Uz predivne Soap and Glory make up proizvode tu su se našli i S&G proizvodi za njegu tijela jer Jasmina zna da su to moji najdraži proizvodi za njegu tijelu, obožavam ih zbog njege koju pružaju i mirisa koji ostavljaju na koži.

Estee Lauder Giorgio Armani Maybelline 2000 Collection Revlon Ciate Sally Hansen

Estee Lauder proizvode obožavam i to također Jasmina zna te mi je poslala serum koji mi je jako drag i koji sam si i planirala uskoro kupiti jer vidim da mi koži nedostaje malo svježine – Idealist.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation (4,5) sam također željela valjda posljednje dvije godine i uvijek mi je bio nedostupan i sada kada sam ga dobila ne ispuštam ga iz ruke. Predivan puder koji je zaista vrijedan pažnje i jako mi je žao da nam je nedostupan jer je zaista nešto posebno.

2000 Collection korektor sam si također jako dugo željela i to valjda untrag 3-4 godine i znam da sam davno pričala sa Jasminom o njemu i ne mogu vjerovati da ga se sjetila pri svom posjetu u UK. Oduševljena sam i gestom i korektorom!

Maybelline New York sjajilo za koje ne znam da li će kod nas biti dostupno, stiglo je na poklon u nijansi kao stvorenoj za mene u ovom zimskom periodu i jako mi je ugodno te ga svakodnevno koristim.

Revlon kremasto rumenilo u krasnoj crvenoj nijansi također mi je divno za ovaj period godine jer pruža licu baš onu notu svježine koja licu nedostaje pri onim sivim i kišovitim danima.

Ciate lak već je na noktima i predivan je. Ovaj brand nam je također nedostupan i to je velika šteta jer i ja koja ne padam toliko na lakove za ovima sam luda.

Sally Hansen lakovi su također lakovi koji su nam nedostupni a koji su također odlični a ove pastelne nijanse su kao stvorene za zimu – 841, 823, 826, 840 i 843 (s lijeva na desno poredak sa slike).

Estee Lauder Giorgio Armani Ciate Revlon Selly Hansen Sephora Batiste Ardell Aura Tigi N7

Jasmina zna koliko meni nedostaje Sephora i zato mi svako malo ubaci neki Sephorin proizvod koji ni njoj nije dostupan osim ako putuje ili je u posjeti Srbiji. Sephorin putni set te piling+maska proizvodi su koje bi si zasigurno i sama odabrala tako da su me jako razveselili.

Batiste koji nisu dostupni kod nas su me oduševili i efektom i mirisom.

Ardell trepavice koje ću zasigurno iskoristiti za doček jer efekt je famozan.

Marrakes losion za tijelo svakako će dobro doći kao njega u ovim hladnim danima.

Tigi Dream Drops obožavam koristiti na vrhovima jer sam zadovoljna njegom koju im ovaj proizvod pruža.

Aura Fix Me fiksator još nisam isprobala ali se veselim jer dolazi u varijanti pakiranja pod tlakom koje se pokazalo odličnim izborom kada su fiksatori u pitanju.

Predivno ogledalo za šminkanje sa lampom iznutra koje vidite na slikama više u pozadini, Jasmina je kupila u UK i nosila ga sa sobom, mislim, vidite li vi taj trud?!

Sephora Batiste Tigi Ardell Aura

vješalica za nakit

Za kraj sam ostavila jednu izuzetno lijepu i praktičnu vješalicu za nakit koja je zaista idealna za mene koja volim tanke lančiće i zaista mi je dobro poslužila da iste napokon dovedem u red.

Divni pokloni koji su me ostavili bez daha i u kojima uživam posljednjih dana i jedva čekam da se bacim na recenzije jer morate saznate malo više informacija o ovim divotama.

J, hvala ti još jednom!

😉

Meni je sve divno no što biste vi posebno izdvojili?