L’Oreal Paris EverPure Shampoo

L'Oreal Paris EverPure

L’Oreal Paris zaista u svojoj ponudi nude odlično šampone s obzirom na cijenu. Linija EverPure me odmah zainteresirala s obzirom da je upravo ovaj šampon namijenjen da kosi pruža volumen i štiti obojenu kosu a ne sadrži sulfate. Moram nadodati malu opasku jer moja kosa nije bojana ali joj svakako uvijek nedostaje volumena.

Ovaj šampon u sebi sadrži ulje ružmarina i borovice od čega moram istaknuti da svaki šampon koji sam koristila a u sebi je sadržavao neki dodatak ružmarina bio je odličan, ne poznajem blagodati istoga osim u gurmanskom smislu ali zaista sam primijetila da nijedan šampon koji je sadržavao upravo neki dodatak ružmarina nikada nije podbacio. Ostatak sastava možete saznati klikom na ovaj link.

Miris je jako ugodan te po meni dominira ova prethodno spomenuta borovica. Na žalost, taj isti ugodan miris se ne zadržava pretjerano dugo na kosi. U dodiru sa vodom lijepo pjeni i kosa je besprijekorno čista već nakon drugog šamponiranja.

Ne mogu reći da je volumen kose bio pretjerano vidljiv ali kosa isto tako nije klonula te je dobila na čvrstoći. Isto tako, nije se pretjerano mastila kako inače zna pa je i to jedan plus. Kao rezultat se pokazalo da je kosa podatna, sjajna i zdrava te moram priznati da me šampon nije nimalo isušio te da se kosa malo manje petljala no inače.

Sve u svemu ja sam zadovoljna jer s obzirom na cijenu od 30ak kuna ovo je jedan sasvim solidan šampon kojega ću svakako ponovo kupiti.

Koji se šampon vama u posljednje vrijeme svidio?

Tagovi: