Innova Wonder tretman

Ovaj mjesec sam na odličnom hrvatskom beauty online magazinu ogledaloonline.hr (klik za link) osvojila “Innova Wonder” sprej za kosu.

Radi se o proizvodu sa deset vidljivih prednosti – trenutni sjaj i zaglađenost, poletnost i vitalnost, zaštita od UV-a i ispiranja boje, statička i frizz kontrola, smanjuje pucanje vrhova, olakšava sušenje kose, uravnotežava vlagu, otpetljava kosu, obnavlja i hrani te ne otežava kosu zbog lagane formule.

Zaista je divan proizvod i to jedan od boljih koje sam probala. Kosa je zaista sjajnija i zaglađenija, feniranje puno lakše kao i samo raščešljavanje, svakako i djeluje zdravije te nemate problema sa elektricitetom, sušenje je brže te na kosi ostaje predivan cvijetni miris koji traje tokom cijelog dana.

Radi se o dvofaznoj formuli koju je potrebno prije upotrebe protresti i pošpricati po ručnikom prosušenoj kosi te dalje nastaviti sa stiliziranjem kose po želji. Kako je jedan od glavnih sastojaka upravo protein svile možete samo zamisliti kako će Vam kosa biti nježna na dodir, podatna pri stiliziranju te izgledom zdrava.

Sprej dolazi u pakiranju od 100ml i možete ga kupiti u Hair Shopu (Tuškanova 37) po cijeni od 71kn (12$) čime mislim da je omjer cijene i kvalitete proizvoda zadovoljen.

Ako kao i ja obožavate proizvode za kosu i ako za svoju kosu želite samo nabolje tada bi Vam apsolutno preporučila ovaj proizvod jer svakako ćete se oduševiti…divna tekstura spreja koji apsolutno dubinski njeguje kosu i ostavlja ju zdravom i mirišljavom…što više poželjeti za svoju kosu?!

Kako njegujete Vašu kosu? Koristite li slične proizvode ovom spreju?

lp

Tagovi: