Recenzija | THE VAMP STAMP [VaVaVoom Stamp & VINK Eyeliner Ink + VERGE Angle Brush]

Nikada ne biste trebali pitati ženu koja nosi liniju tuša na kapku zašto kasni, jer kao što svaka beauty ovisnica to zna, eyeliner je nepredvidljiva zvijer. The Vamp Stamp odlučio je pomoći ženama diljem svijeta i olakšati nanošenje precizne linije po kapku, tako da su osmislili oblik pečata za kapke. Iako to zvuči pomalo smiješno (da ne kažem zastrašujuće) uvjerila sam se da funkcionira te za 30 sekundi imam formu linije koju s lakoćom obradim. Više o ovom kreativnom novitetu slijedi u nastavku posta.

The Vamp Stamp “VaVaVoom Stamp” [kitten/medium/large – £22.50 Cult Beauty]

Ovaj štambilj/pečat za kapke dolazi u 3 veličine, ovisno o debljini linije koju preferirate nositi na kapku (kitten, medium, large) a dostupan je na web shopu Cult Beauty. Riječ je o plastičnoj/gumenoj kombinaciji koja dolazi u obliku manje olovke, s jedne strane se nalazi nastavak za lijevo a s druge strane za desno oko. Primjena je jednostavna, jednu stranu nastavka namočite u The Vamp Stamp “VINK Eyeliner Ink”, riječ je o tekućem tušu koji dolazi u formi spužvice, potom tu stranu prislonite na kut predviđenog kapka i to je sve. Nakon apliciranja samog VaVaVoom Stamp-a s kistom definirate liniju duž oka i isto ponovite na drugom kapku.

The Vamp Stamp “VaVaVoom Stamp” [kitten/medium/large – £22.50 Cult Beauty]

The Vamp Stamp “VINK Eyeliner Ink + VERGE Angle Brush” [2.4g – £18.00 Cult Beauty]

Kreiran za savršenu liniju na kapku u vodootpornoj formuli, eyeliner dizajniran za upotrebu s “VaVaVoom Stamp” zbog svoje teksture nudi optimalnu dosljednost za besprijekornu primjenu, ostavljajući svaki put besprijekorno precizan rezultat. Za sada dolazi samo u crnoj boji. Proizvod je dostupan na web shopu Cult Beauty.

The Vamp Stamp “VINK Eyeliner Ink + VERGE Angle Brush” [2.4g – £18.00 Cult Beauty]

[MOJI DOJMOVI]

Iako sam kroz godine savladala nanošenje linije tuša, moram priznati da postoje oni neki dani kada ništa ne ide kako treba pa tako ni ta linija na kapku. Proizvod poput The Vamp Stamp “VaVaVoom Stamp” je zaista nešto što mi nije bilo potrebno ali me zanimalo i nisam odoljela a da ga ne isprobam. Za sebe sam odabrala veličinu “medium” i sretna sam zbog toga što ista na mom kapku projicira jednu konkretno deblju liniju kakvu ja inače ne nosim, upravo iz razloga jer traži više truda i vremena. Bilo bi dobro, ako vas naravno zanima ovakav proizvod, da prije kupovine dobro obratite pažnju na veličinu i oblik svog kapka da se ne odlučite za krivu veličinu The Vamp Stamp “VaVaVoom Stamp” proizvoda.

Prije kupovine i sama sam malo istraživala ovaj proizvod na internetu i naišla sam na svakakve dojmove ali i načine nanošenja i sve skupa je djelovalo dosta odbojno. Naime, često sam nailazila na pogrešan način upotrebe gdje bi pojedinci koristili tuš u gelu, flomasteru ili pak olovke, te su takve formule pokušali preslikati na kapak, naravno to je nemoguće jer ovakav proizvod traži tekuću teksturu ali u smislu da ista ne bude pregusta niti pretekuća. Činjenica da vam je uz  The Vamp Stamp “VaVaVoom Stamp” potreban i njihov tuš je po meni minus, ali, pronašla sam alternativu. Dakle, radi se o tušu koji dolazi u teglici u kojoj se nalazi spužvica namočena tušem, dakle, idealan oblik za upotrebu štambilja. Isti takav tuš nedavno je lansirao i Essence po puno povoljnijoj cijeni, jedino je pomalo postojanost samog tuša diskutabilna ali ako ga fiksirate sa sjenilom mislim da ne bi trebalo biti problema. O kojem se točno Essence tušu radi možete saznati klikom na ovaj link.

Sam tuš i popratni kist The Vamp Stamp “VINK Eyeliner Ink + VERGE Angle Brush” s obzirom na to da dolaze u kompletu i nisu preskupi, ali s obzirom na to da se meni osobno kist nimalo ne sviđa za upotrebu na kapku, nisam baš oduševljena idejom da moram ponovo jednog dana kupovati komplet. Kist je nekako iako dovoljno uzak, ipak je preširok i prekrut, stoga otežava precizno nanošenja tuša na kapak, ja ga osobno koristim za obrubljivanje usana kada nanosim neke tamnije nijanse ruževa i za to je savršen. Sam tuš je izuzetno pigmentiran, ugodne je teksture koja se lijepo nanosi tanjim kistom po kapku, jedino stvara problem pri nanošenju The Vamp Stamp “VaVaVoom Stamp” u početku kada se tek otvori, tada je možda mrvicu prevlažan pa štambilj zahvati previše sadržaja, no i tada je dovoljno da ga pustite da se kratko posuši ili pak taj prvi štambilj napravite na ruci. Također, ovaj tuš krasi odlika postojanosti do skidanja bez preslikavanja, uz napomenu da ja imam masne kapke, posebice ljeti.

Sve u svemu, da li su mi ovi proizvodi bili nužni, odgovor je da baš i nisu, ali isto tako nije mi žao da sam ih isprobala i svakako ću ih koristiti. Ponavljam, rijetko kada radim deblje linije na kapku stoga mi je VaVaVoom Stamp zanimljiviji jer s veličinom “medium” ja dobijem itekako deblju liniju na kapku. Ne mogu reći da sam ga savladala odmah po prvoj upotrebi, mislim da traži da ga se isproba par puta prije no što sa sigurnošću ostavi zadovoljavajući kut ili završetak linije. Također, vezano uz taj kraj/završetak koji ostavi, treba imati na umu da je isti samo forma i da se prema toj formi nadogradi linija, a i sam kut je ljepši i uredniji ako ga sami s kistom definirate. Ukratko, ako ste zadovoljni svojom linijom ovo vam nije potreban proizvod, ali ako ste nesigurni ili ste pak s istom na “vi” tada vrijedi uložiti u ovo zanimljivo malo čudo koje će vam olakšati iscrtavanje precizne linije na kapku.

Kakvi su vaši dojmovi o ovakvom proizvodu i da li biste ga koristili? Također, svi savjeti na temu nanošenje linije na kapku su dobrodošli!