Golden Rose – Terracotta Blush On 02 & Silky Touch Matte Eyeshadow

Golden Rose je moje otkriće godine i zaista ne mogu dovoljno nahvaliti ovaj brend koji me je impresionirao svojim omjerom kvalitete i cijene.
Možda nećete dobiti najluksuznije pakiranje i umjesto naziva nijansi tu su ne tako privlačne brojke, ali zato ćete dobiti iznimno kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama.
U Zagrebu možete otkriti čari ovog brenda na njihovom prodajnom pultu u CC1 East i West te naravno u Importane centru na Glavnom kolodvoru.
Koliko se sjećam, ja sam u prvim početcima otkrivanja ovog brenda krenula sa lakovima pa otkrila ruževe a sada se zaljubila vjerovatno u cjelokupan asortiman.
Ovaj puta vam donosim recenziju još jedne nijanse rumenila iz linije Terracotta Blush On (prvu recenziju možete pročitati na ovom linku) te mat mono sjenila.

Kako sam vas već upoznala sa ovom linijom rumenila samo ću utvrditi gradivo još jednom te vas upoznati sa još jednom divnom nijansom.

Dakle, radi se o zapečenom rumenilu koje svaki mekši kist jako lijepo “kupi” jer sama tekstura nije niti pretvrda a niti premekana, već je tekstura rumenila baš onakva kakva bi i trebala biti. 

Nijansa koju sam ovaj puta odabrala dolazi pod brojem 02 te se radi o jednoj konkretnoj ružičastoj nijansi koja u sebi sadrži iznimno sitan shimmer koji vuče na srebrno.

Pigmentacija je ponovo pun pogodak kod ovog rumenila sa kojim je užitak raditi jer zaista ne možete pretjerati a možete ga perfektno nijansirati.

Shimmer koji je prisutan je decentan te daje licu jednu prekrasnu svježinu koja je svakako dobrodošla (barem na mom licu) a opet se ne trebate brinuti da će vam pore biti preizražene zbog tog istog shimmera jer zaista neće.

Postojanost samog rumenila je po meni neograničena, odnosno do skidanja šminke. 
Naime, da nemam masnu kožu lica i da ne moram svakih par sati popravljati t zonu po ovim vrućinama ovo bi rumenilo stajalo na meni bez ijednog popravka i zaista mislim da sam vam sa time sve rekla po pitanju postojanosti.
Pakiranje je vrlo jednostavno ali praktično jer stane i u najmanji neseser ali na kraju krajeva ono zaista nije presudno ;).
Cijena od 54kn za 4,5g proizvoda vrhunske kvalitete je zaista neprocijenjivo ;).

Mat sjenila, mogu li im odoljeti – nikako. Morala sam isprobati 😀 …

Svilenkasta tekstura koja se ne trusi, upečatljiva pigmentacija koja pruža nijansiranje jer se apsolutno idealno blendaju, vrhunska postojanost i na kraju ono najvažnije – mat finiš :D.

Pakiranje u kojem dolaze je plastično ali kompaktno i možda mi se čini ali kao da je rađeno na uzoru na MAC mono sjenila no nešto je ambalaža plosnatija, ali to su nijanse. Uglavnom, ja sam čak ovaj puta i zadovoljna ambalažom kao takvom.
Ambalaža sadrži 2,5g sjenila te je svaka nijansa označena brojem umjesto naziva.
U moru ovih predivnih nijansi moj je odabir pao na tri – 204, 208 i 213.
204 – kombinacija nude/losos varijante
208 – definitivno ju možemo nazvati taupe
213 – tamna/duboka smeđa

Moram priznati kako sam tek sada primijetila da me fotoaparat možda nije pretjerano dosljedno popratio u mom gore navedenom opisu ali vjerujte mi na riječ da sam opis pogodila, naime, u 204ci se i nakon nanošenja vidi taj trag losos nijanse a 208ca nije nikako toliko siva kako se čini na swatchu već je puno toplija sa sivo-smeđim tonovima a isti je slučaj i sa 213kom u kojoj je ta smeđa puno naglašenija.
(Moje isprike.)

Cijena ovih sjenila iznosi 28kn što smatram zaista korektnom cijenom za ovu kvalitetu a i gramažu. Širok izbor nijansi također je veliki plus i ja znam da neću stati na ove tri a i vama preporučam da obratite pažnju.
Da sve ne bi bilo temeljeno samo na priči prilažem vam jedan look gdje su korištena kako sjenila tako i rumenilo …
… nadam se da ćete barem baciti pogled na Golden Rose proizvode jer ja ih svakako ne bih ovoliko favorizirala da se i sama nisam uvjerila u kvalitetu istih a sama činjenica da su cijenom iznimno pristupačni je za mene još samo dodatni poticaj.
Dojmovi … sjenila ili rumenilo???
lp