Lancôme Grandiôse

Muller Lancome Grandiose

Prošle subote imala sam tu čast da me u Mulleru dočeka Ivana Lisak (Lancôme regionalna vizažistica) sa kojom sam provela ugodno vrijeme pričajući o kozmetici i Lancôme novitetima, no to nije bilo sve, Ivana je kreirala jedan krasan look na meni koji ću vam pokazati u nastavku.

Muller Lancome Muller akcija

Glavni razlog našeg druženja bio je predstavljanje nove Lancôme Grandiôse maskare čiju ću recenziju objaviti kroz nekoliko dana a do tada više informacija možete saznati klikom na ovaj link.

Lancome Grandiose Muller Grandiose Lancome

Najljepše oči na svijetu

“Lancôme, vodeći stručnjak za maskare, ponovno pomiče granice te nas svojom kreativnošću i tehnološkom inovativnošću jednostavno obara s nogu. U eri kada je vrijeme postalo luksuz, a ritam života sve ubrzaniji, žene su u potrazi za najnovijim ekskluzivnim make-up accessoryjem koji će optimalno istaknuti njihovu ljepotu. Stoga Lancôme donosi novu interpretaciju kodeksa ovog obožavanog proizvoda.

Grandiôse nije tek novi proizvod, već predstavlja istinsku avangardnu reinterpretaciju maskare koja ispunjava očekivanja svih žena zahvaljujući pojednostavljenoj tehnici nanošenja koja donosi nevjerojatne rezultate u jednom potezu!

Kombinacijom inovativnosti, mašte, stručnosti i istančanosti, Grandiôse ovjekovječuje tradiciju suštinskog francuskog chica, utjelovljujući temeljne vrijednosti Lancômea. Dolazi u profinjenoj bočici, jednostavno se nanosi, a rezultati su spektakularni… Bez obzira na to je li početnica ili stručnjak za nanošenje makeupa, s maskarom Grandiôse svaka žena može imati neodoljive oči, neovisno o dobi, podrijetlu ili nesavršenostima koje je muče u pogledu ljepote.

Pojednostavljujući nanošenje maskare ergonomično oblikovanim proizvodom, Lancôme pobjeđuje vrijeme i dovodi umjetnost nanošenja makeupa do savršenstva. Maskara je sada uistinu najbolja prijateljica svake žene!”

Françoise Lehmann
Glavna direktorica Lancôme Internationala

Lancome Grandiose Grandiose Grandiose četkica

Iako je naglasak bio na maskari moram priznati da je mene oduševilo sve skupa što smo isprobali no kada bi morala definirati zašto je Lancôme Grandiôse maskara toliko posebna rekla bih da ta priča započinje već sa samim pakiranje zbog zanimljivog oblika kojim četkica zahvaća sav sadržaj zbog svoje „Swan-Neck™“ drške. Nadalje, ta četkica je nevjerojatno precizna te zahvaća trepavice od korijena do vrhova i to čak i one najsitnije dok za sobom ostavlja ultra crnu nijansu. Trepavice nakon korištenja ove maskare izgledaju besprijekorno i u potpunosti jednako.

Kako sam najavila, recenzija stiže uskoro pa neću puno duljiti u ovom postu a i dok čekate na moju recenziju možete se i sami uvjeriti u čaroliju ove maskare na jednom od Lancôme counter-a.

Lancome corner stand Muller

Za kraj pored ugodnog druženja i šminkanja tu se našao i divan Lancôme poklon upravo sa Grandiôse maskarom, olovkom za obrve u idealnoj (za mene) smeđoj nijansi te sjenilom u nijansi Rose Erika (108) koje mi se toliko svidjelo da sam se kroz koji dan počastila sa Taupe Erika (206) nijansom a recenziju klasične i dobro nam poznate Erike F možete pročitati na blogu samo imam opasku da se u nedavnom prelasku sa Bloggera na WordPress na žalost izgubila kvaliteta slika starijih postova (jer taj post je star više od dvije godine kada sam “radila” sa znatno slabijim aparatom) no tekst je ostao vjerodostojan i dan danas.

Lancome Grandiose Rose Erika Le Cryon Sourcils 030 Brun

Za kraj sam ostavila look koji sam u žurbi uslikala samo sa mobitelom za Instagram pa je kvaliteta zapravo zakinuta zbog nametnutih filtera no čisto da vam dočaram kako je to Ivana divno odradila.

Lancome look by Ivana Lisak

Lancôme je brand kojem sam već dugo godina vjerna i imam dosta favorita ali zanimaju me i vaši te me zanima kako vam se sviđa nova maskara?