Beauty Favourites /skincare+hair/ #12

neutrogena l'oreal paris clarins origins vichy artdeco le couvent des minimes

Iako sam tokom ožujka testirala jedan novi proizvod na našem tržištu, još vam ga ne smijem spomenuti ali uskoro ćete saznati više o njemu mada sam morala napomenuti da se i taj proizvod trebao naći na ovom popisu favorita preparative.

No, nastavljam sa proizvodima o kojima vam smijem pisati…

neutrogena l'oreal paris clarins origins

Neutrogena Visibly Clear gel za umivanje piling teksture moje je veliko iznenađenje. Često sam ga koristila uvečer ili po potrebi i ujutro i jako sam zadovoljna jer koža mi je trenutno u osjetljivoj fazi te reagira na sve pa mi je baš trebao jedan možda blaži piling za svakodnevnu upotrebu.

L’Oreal Paris dvofazni odstranjivač kupila sam nedavno ali sam se toliko oduševila da se morao naći na ovom popisu. Nimalo ne iritira a skida bez problema i tešku vodootpornu maskaru i sve to po vrlo pristupačnoj cijeni.

Clarins One-Step Facial Cleanser koristim više kao tonik u toku dana kada skinem šminku. Mislim da je suviše agresivan za večernju i jutarnju njegu ali ukoliko skidate šminku kao ja čim dođete doma onda ga svakako preporučam jer zaista nakon duplog umivanja sa ovim proizvodom i dalje možete skinuti neke nečistoće koje inače sa preostalim tonicima ja ne vidim.

vichy artdeco le couvent des minimes

Origins Clear Improvement masku sam također često koristila tokom ožujka upravo zbog problematičnog stanje u kojem se moja koža u periodima nalazila. O ovoj maski koja dubinski čisti kožu vašeg lice možete pročitati više u ovom postu.

Uz prethodno spomenutu masku često sam korsitila i Origins gel za ciljane prištiće koji mi se pokazao najboljim a probala sam ih sigurno desetak. Razlikuje se od ostalih što najbrže isuši prištić a da pri tome ne isuši i područje oko prištića, mada ima svoju manu ali više uskoro u recenziji.

Vichy Liftactiv Serum10 Eyes&Lashes sam već koristila i pisala o ovom odličnom proizvodu u ovoj recenziji kao što sam pisala i o ArtDeco serumu za trepavice u ovom postu. Ovo je inače moja idealna kombinacija za guste trepavice pune volumena.

Za kraj sam ostavila tester pakiranje losiona za tijelo koji me oduševio svojim mirisom koji je toliko ugodan i idealan za ljeto da mi svakako treba full size proizvod – Le Couvent Des Minimes /Eau Des Matines/.

l'oreal paris olivia garden schwarzkopf professional

Nedavno sam pisala o proizvodima kojima njegujem i stiliziram kosu (klik na link za post) ali iz čitavog popisa morala sam odabrati i neke favorite.

l'oreal paris olivia garden

L’Oreal Paris Elvital balzam za njegu bojane kose je moje veliko otkriće. Naime, po vrlo pristupačnoj cijeni možete dobiti proizvod koji stvarno njeguje kosu te nakon upotrebe kosa dobiva na mekoći i nekako kao da volumen nakon ovog proizvoda više nije neki problem za mene. Možda griješim ali nekako mi se više sviđa ovaj balzam za korištenje nego regenerator.

Olivia Garden četka za feniranje također je idealna za volumen i mislim da ću svakako otići po dodatnu za zalihu jer bez ove četke više ne želim ostati.

schwarzkopf professional

Schwarzkopf Professional šampon iz linije Volume Boost odličan je izbor za tanku kosu kakva moja i je a pjena u spreju iz iste linije je možda druga pjena kojom sam ja zadovoljna. Ova dva proizvoda u kombinaciji idealni su za korijen moje kose jer volumen je postojan i sutradan što inače nije slučaj sa mojom kosom.

Nadalje, tu je i Schwarzkopf Professional Miracle Oil Mist koji koristim više na vrhovima i koji me oduševio svojim inovativnim pakiranjem jer ovo ulje nanosi se zaista poput maglice na kosu. Miris je također taj koji je jako ugodan i postojan a njega na nivou.

Ovo su bili moji mjesečni favoriti a bilo bi mi drago kada biste i vi podijelili svoje.