… na kavi sa Anaviglam … #10

Mislim da je ovo prva kavica koju objavljujem dok je još jutro, dakle pravo vrijeme za kavu 😛 … da zajedno krenemo u današnji dan koji će za mene biti u potpunosti radni … a kako ga vi planirate provesti?
Dok smo još u uvodu napomenut ću da izbacujem “Instapost”, nisam još 100% sigurna ali kako fotke sa Instagrama koristim za ovu kavicu nekako mi nema smisla ponavljati iste :/ a i vama koji nemate Instagram možete ih vidjeti na blogu sa desne strane ….
… a vama koji imate Instagram a još me ne pratite KLIK 😉 !

Bio je ovo divan sunčani tjedan prepun kozmetičkih noviteta …. Lancome Lip Lover sjajilo koje recenziram kroz koji dan jer me nijedno nije toliko oduševilo kao ovo a ja još nisam tip od sjajila 🙂 … Inglot sniženje na pojedine artikle do 70% … Manomai serum prema krvnoj grupi … te Nivea tuširalica.

Btw, Niveina nova tuširalica koja jako podsjeća svojim mirisom na kultnu Nivea kremu (s plavim poklopcem) je recenzirana te je u tijeku darivanje koje traje do petka 😉 pa ako se još niste prijavili svakako KLIKNITE jer ovoga puta izvlačimo čak dvije sretne dobitnice ;).

Između recenzija od protekloga tjedna jako vas je zainteresirala Bourjois CC krema koja je i meni samoj jako zanimljiv proizvod, iako nije baš idealan za moj tip kože opet smo se našle i kliknule.

Tu je naravno i moj izvještaj sa BBD koji je prepun statistike koja vas je zaintrigirala koliko vidim pa ako još niste snimili o čemu se radi KLIK !!!
Zaintrigirao vas je koliko vidim i taj jedan jedini muški bloger u Hr …. link za njegov blog je također u postu o BBD ;).
Iako ja kao nikada nisam bila fan azijske kuhinje sve mi je draža 😀 da sam krenula istu i sama spravljati doma …. za ovu prefinu tjesteninu recept potražite ovdje a ako imate neki recept za sugerirati da trebam isprobati slobodno ga ostavite u komentarima 😉 ?!

Za kraj, a šta drugo nego planetarno popularni selfie 😀 i klik za jednu sjajnu stvar koja iskače iz svakog zvučnika u posljednje vrijeme a zove se upravo “selfie” ;D.
Btw, ne znam da li znate ali prije par dana bogatiji smo za još jednu radio stanicu – ENTER koja zaista pušta samo hitove 😀 i ja ju ne mičem ni iz auta, ni u uredu ni u šetnji 😀 …. oooodlična!
To bi bilo to, ja se bacam na pripremu postova za naredni tjedan a vi ako ste koji preskočili od protekloga tjedna tu je popis, dovoljan je samo klik 😉 ….

Ivana
lp