Estee Lauder Pretty Naughty LE … part 2 ;D

Kategorije: Estee Lauder, Look, Makeup

Jučer sam vam predstavila Pretty Naughty LE koju je Estee Lauder lansirao ovog proljeća i koja je dostupna i u Hrvatskoj ali isključivo u samo jednoj parfumeriji, odnosno, u Irisu na Trgu Bana Josipa Jelačića 1.

Predstavila sam vam svoj prvi odabir i favorita ove kolekcije, ruž u nijansi 02 Rock Candy.

Danas je na red došao još jedna ruž te olovka za oči … :D.

Ruž ovaj puta dolazi u tamno ružičastom tonu ali jednako savršene i postojane teksture kao i Rock Candy od jučer.

Tamno ružičasta nijansa dolazi pod nazivom 04 Demure.

Dakle, da utvrdimo gradivo …

… lagana kremasta tekstura, savršena pigmentacija, izniman mat finiš te nadasve postojan ruž :D.

Zaista nemam primjedbi na ove ruževe izuzev napomene koju sam spomenula i jučer, dakle, trebat ćete malo balzama u podlozi jer se ipak radi o dugotrajnom mat ružu.

Ruž sam detaljnije rezimirala u jučerašnjoj recenziji pa da ne duljim, odnosno, da se nepotrebno ne ponavljam, krećem na recenziju olovke za oči.

Color Intense Kajal EyeLiner Duo in Black/Blue …

Dakle, radi se o duo olovci za oči koja dolazi u plavoj i crnoj nijansi a cijena joj je 216kn.

Obje olovke su jednake, odnosno, kremaste teksture te iznimne pigmentacije. Lijepo i ugodno klize pri nanošenju na kapcima ili unutranjoj liniji oka.

Postojanost plave olovke na unutarnjoj liniji oka je iznimna, imam oči koje zaista suze i rijetko koja olovka prođe test postojanosti baš na unutarnjoj liniji no ova je prošla. Crnu olovku više koristim za kapke i moram priznati da je kao takva postojana tokom čitavog dana a pri skidanju ne stvara probleme.

Moram priznati da me ova plava nijansa oduševila i da nikada nisam mislila da sam osoba koja bi nosila baby blue nijansu na svojim očima, čisto iz razloga jer nekako ne odmičem puno od nude nijansi … predivno mi je na nekom drugom vidjeti kako se igra sa nijansama po svojim kapcima ali ja se nekako uvijek držim “klasike” 🙁 … no, kako je olovka, odnosno nijansa zaista impresivna i kako mislim da je idealna za nadolazeće ljeto, rekoh sama sebi “zašto ju ne koristiti” pa sam se odvažila ne zadržati se na swatchu već vam pokazati kako ju ja koristim …

… dakle, crnu nijansu olovke koristim za obrubljivanje oka te ju najčešće nanesem samo na gornji kapak, te ju zbog njene iznimno kremaste teksture oblikujem sa kosim kistom za nanošenje tuša i dobijem prelijepu i iznimno pigmentiranu i postojanu liniju …

… plavu nijansu olovke koristim na unutarnjoj liniji oka te pri obrubljivanju oka … naročito lijepo izgleda uz donji rub oka …

… obje su olovke divne jer se daju lijepo nanjeti kao klasične olovke u smislu linije pri definiranju oka a mogu se svakako i lijepo izblendati te poslužiti kao baze ili ih naravno možemo koristiti na unutarnjoj liniji oka ali i za kreairanje cut creasea …

… ruž u nijansi Demure 04 savršeno je popratio ovu duo olovku i pridonio ovako vedrom proljetnom looku.

Kako sam zaista veliki fan Estee Lauder već godinama, pri korištenju proizvoda iz Pretty Naughty kolekcije, za ovaj look sam se odlučila maksimalno iskoristiti i ostale krasne proizvode sa potpisom Estee Lauder jer nekima sam zaista već godinama iskreno vjerna …

… te ukoliko vas neki od proizvoda zanimaju savakako ostavite upit u komentarima ili me jednostavno požurite sa recenzijom ;D!

Nadam se da sam vas zaintrigirala te da ćete obratiti pozornost na kolekciju koja je mene zaista impresionirala … isto tako, nadam se da vam se svidio post te su sve sugestije dobrodošle ;).

Koja su vaša razmišljanja o Pretty Naughty LE ili o samom Estee Lauder brendu, imate li koji prijedlog za mene i što biste vi voljeli isprobati?

lp