New In #4 – Special ;)

… znate li što je sinoć oko 19h doputovalo u Zagreb ….
…. ovaj krasan paket od moje drage Jasmine sa bloga Make Up Arena
… i upravo je zbog toga ovaj “new in” specijalan 😉 …
… moje prijateljstvo sa Jasminom traje već mjesecima … čak mislim da je i ovaj moj blog dobio puno više na značenju upravo zbog nje … naime, lijepo je imati hobi, lijepo je podijeliti strast koju osjećam prema kozmetici kroz svoje postove ali ono što je najljepše jest da me upravo taj moj skromni blog spojio sa ovako divnom osobom …
… teško da je prošao ijedan dan a da nismo razmijenile nekoliko (čitaj dvoznamenkaste do troznamenkaste brojke) mail-ova …
… toliko razumjevanja, toliko osjećajnost, toliko poštovanja, toliko razumjevanja, toliko dobronamjernih savjeta, toliko utjehe, toliko smijeha … 😀 …
… ukratko … kada malo bolje razmislim mislim da zaista ovaj moj blog ne bi imao ni pola vrijednosti koje ima danas da se iz njega nije izrodilo ovakvo prijateljstvo … 😀 i mislim da sam vam sa time dovoljno rekla.
….
Već nekoliko puta Jasmina i ja smo razmijenile nazovimo ih “poklon kutije” koje su sadržavale … a šta drugo nego kozmetiku 😀 … tako je i ovaj puta Jasmina poslala jedan predivan paket prepun predivnih proizvoda pomno biranih a moram vam i istaknuti da je nekoliko proizvoda zapamtila koliko ih želim te se od nekih limitiranih proizvoda i odvojila … zaista joj se ne mogu dovoljno puta zahvaliti :D.
MAC ruževi … što reći izuzev da su predivni i ne znam koji je ljepši od kojega … zaista krasne teksture, neupitna postojanost, vrhunska pigmentacija … imam osjećaj kao da usnama pružaju skroz neku drugu dimenziju :D.
MAC rumenilo … ovo je idealna ljetna nijansa no kako sam ja veliki fan narančastih tonova ono će kod mene biti uvijek dobrodošlo 😀 … ljeto-jesen-zima-proljeće 😀 WELCOME ORANGE ;).
Rimmel Apocalips sjajila/ruževi … jedna mi je nijansa stigla prije kojih mjesec dana sa feeluniqua no moram reći kako nakon ova dva mislim da ih moram sakupiti sve :D.
MAC Studio Fix puder mi je i otkrila Jasmina te već jednom poslala svoj primjerak i kako me ovaj puder zaista oduševio stigla je i nadopuna … uživam noseći ovaj puder i zaista je jedan od top 3 ;).
Sapun od kozjeg mlijeka … ovaj sapun nabavljam svakih toliko kada obilazim svoju rodnu Banja Luku (nisam dugo bila i lovi me nostalgija) i kako sam otvorila kutiju njega sam prvog snimila jer sam pri kraju sa zalihama a Jasmina nije ni znala da mi treba niti da ga uopće koristim 😀 … Jasmina je čudo, kažem vam ;).
Collistar baza … ovu bazu nisam isprobala no kako ju Jasmina hvali na sav glas ja vjerujem da je zaista vrhunska 😉 i jedva čekam da ju isprobam :D.
MAC paint pot GROUNDWORK … ovo je nešto predivno, apsolutno predivno 😀 i nebrojeno puta sam ga nahvalila i ovo mi je zaliha jer već koristim jedan i zaista vam moram recenzirati ovako krasan proizvod čim prije ;).
MAC sjenilo u nijansi OMEGA … nikada nisam isprobala MAC-ova sjenila a kako mi je trebalo jedna specifična nijansa za obrve odluka je pala na ovo … ne moram ni reći da jedva čekam jutro ;).
MAC blot powder … također hvaljen proizvod od strane Jasmine … jedva čekam jutro i matiranje 😀 !!!
Golden Rose lak u mat varijanti … isprobala još jutros … WOW!!!! Must have ;)!
* malo testera … Chanel hidratantni serum i Himalaya zubna pasta koju sam već imala i moram reći da sam bila prezadovoljna ;).
Golden Rose lakovi … mnogo lakova … jako mnogo … a sve jedna nijansa ljepša za drugom 😀 … joj kako se samo veselim lakiranju noktića :D!!!
Golden Rose odstranjivač laka … volim ove varijante odstranjivača sa spužvicom … brzo i efikasno=idealno!
Golden Rose ruževi … ljubičaste nijanse … kako nisam baš eksperimentirala sa ljubičastim tonovima svakako me oduševila ideja za malo promjene … svjetlije, tamnije, mat, malo sjaja pa malo shimmera 😀 … testiranje i novi look-ovi … jeeeejjjj!!!
Golden Rose rumenilo … nisam isprobala ova rumenila do danas … morala sam … onako brzinski … sjajno mi je to što je nijansa ovog rumenila na mojim obrazima gotovo identična nijansi kada se prirodno zarumenim 😀 … tekstura je također jako ugodna a rumenilo dozvoljava nijansiranje te je zaista postojano i na kraju najbolje od svega – MAT!!!!!!
Sada se na kraju ovog posta mogu samo zahvaliti Jasmini koja je zaista velikodušno izdvojila truda i vremena za ovaj krasan paket prepun predivnih proizvoda … sretna sam i vesela kao malo dijete na prvi dan Božića 😀 … zaista draga od srca ti hvala 😉 !
U nastavku moram biti iskrena da po završetku ovog posta idem još jednom u pomno proučavanje ovih divota te vam obećavam recenzije u skorašnjem periodu a vi ako imate favorite što recenzirati prije svakako ostavite upit u komentarima ;)!
lp
Tagovi: