Skupo vs Jeftinije

Ukratko, svi mi kad tad nađemo neki proizvod koji nam najbolje odgovara i tada smo za njega spremni izdvojiti te platiti poveću cijenu s obzirom da smo iznimno zadovoljni. Kako zaista volim isprobavati razne kozmetičke proizvode dogodi mi se da naletim na proizvod jednake ili čak i bolje kvalitete te da mi i više ili jednako odgovara a da košta duplo, troduplo, itd… manje – nitko nije sretniji od mene tada 😀 .
Dakle, uvijek postoji alternativa ali ja uvodim post ovakovog oblika gdje ću Vam predstaviti adekvatnu alternativu uvelike jeftinijeg proizvoda naspram onog skupog…ista ili bolja kvaliteta u jeftinijoj varijanti 😉 .

Nivea “dry comfort” roll on VS Vichy roll on

Vichy roll on koristim već otprilike dvije-tri godine i zaista osjećam grižnju savjesti kada svaki mjesec dam 78kn (13$) za dezodorans. Mislim, nikada ne štedim ni na obući ni na kozmetici ali u ovom slučaju nekako nikada nemam dobar osjećaj po izlasku iz ljekarne.
Isto tako, svaki mjesec kupim uz ovaj od Vichya još jedan roll on da testiram i jedino mi tako ovaj Vichy-ev potraje čitav mjesec (jer inaće nikako ne bi) ali i to znaći da dam u prosjeku još 20-ak (3,5$) kuna mjesečno naknadno i to iznosi da me dezodorans košta 100kn (16,5$) mjesečno – nikako to nisam mogla prožvakati!!!!
Testiranje se ipak isplatilo, našla sam adekvatnu zamjenu koja je još bolja a tri puta jeftinija 😀 !!!!!

Nivea “dry comfort” roll on – po cijeni od 24kn (4$) za 50ml ili 12kn (2$) za 25ml (što je idealno za torbicu i odlazak na put) dobivate idealan dezodorans. Vichy mi je bio odličan jer je bio nježan i nije iritirao, miris je bio nježan i postojan i kontrolirao je znojenje bolje od svih drugih ALI Nivein “dry comfort” roll on izuzev što je nježan i ne iritira kožu, divnog i postojanog mirisa te kontrole znojenja na nivou, još ne ostavlja tragove na odjeći, osuši se u sekundi i nema onog ljepljivog osjećaja te traje duplo duže zbog bolje kuglice na vrhu od Vichy-evog.

Kako ste u tekstu već pročitali najbitnije je da je tri puta jeftiniji i ako mislite da se u sastavu puno razlikuju varate se – oba su anti-perspiranti te sadrže i alkohol i aluminijum te obećavaju 48h zaštitu…ali, Nivein mi zaista još bolje odgovara zbog gore navedenih razloga a tri je puta jeftiniji i jedno pakiranje traje sigurnih 40 dana što je duže od jednog mjeseca….PREPORUČAM!!!!

*pakiranje od 25ml (Nivea dry comfort) raspoloživo je u Bipi*

Kako Vam se sviđa tema ovog posta “jeftino vs skupo”…zainteresirani da ih bude još?

lp